Verslag Maand toernooi 2 februari 2024

15 jun |

Zo rond één uur was het weer verzamelen geblazen.

Zo’n 30 deelnemers kwamen weer bijeen.

Ik zat in de flight met Dick Faas en Fred Teeuwen. Ria Beelen was door een ongelukje uitgevallen.

Na een uitvoerige toelichting door de prime minister waarbij toegelicht werd dat komende maantoernooien er wat anders uitzien.

Om half twee vertrok iedereen naar z’n eigen hole om af te slaan. Wij mochten naar hole 8, de langste hole die er is. De strijd was begonnen en op naar hole 9. Tot mijn niet geringe verbazing ging de tweede slag direct in de hole! Aldus een BIRDY!

Wandelend naar hole 1 probeerden we wat warm te worden. Daar wachtend kwam door het pad vanaf hole 2 een oud echtpaar met 3 honden langzaam aangewandeld. Dick kon niet nalaten om de man in kwestie erop te wijzen dat dit geen pad was voor loslopende honden. Op voorzichtige wijze werd de man geïnformeerd maar zijn reactie was: “ik maak zelf wel uit waar ik wandel”! Achtereen volgens liepen ze gewoon strompelend en omkijkend door!

Na dit intermezzo vervolgden wij onze route.

Fred was zeer in vorm en Dick kon ze helaas slecht raken. Bij mij ging het redelijk goed. Na ongeveer 5 kwartier bereikten wij de lounge.

Vervolgens kwam iedereen binnen. Zodoende was er een verzameling van totaal 2250 jaren!! De kaarten werden in het systeem gebracht of door Maria in de computer gezet. Het eerste drankje kwam op tafel. Achtereenvolgens kwamen allerlei gespreksonderwerpen aan de orde. Er was al gauw een gedeelde opvatting dat deze 4 partijen geen coalitie zullen vormen, laat staan dat er capaciteit is om ministeries te gaan leiden!

Inmiddels kwamen de eerste hapjes rond. Hoe fijn is het dat steeds vrijwilligers dit zo mooi verzorgen! En na enige tijd kwam de doos met typisch Hollandse versnaperingen de bar binnen. Onder het motto “alle ballen verzamelen” gingen ze rond.

Daarna was het aan de voorzitter om de uitslag bekend te maken zodat een aantal leden weer thuis met gejuich ontvangen werden! Tot mijn niet geringe verbazing behoorde ikzelf daar ook toe! Het was lang geleden dat ik onder de 40 had gescoord. Ik begreep ook niet hoe dit kon gebeuren. Toen ik later naar mijn auto liep zag ik dat ik op een parkeerplaats voor gehandicapten stond! Dit was natuurlijk de reden dat ik mijn handicap verbeterde!!

L.E. Petit (dit is mijn artiesten-naam)

p.s. iedereen kan zijn mijnwerkerslamp uit het magazijn halen want 1 maart kan iedereen het licht zien!!

 

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)