Golfschool

Bewegen staat aan kop van het gezondheidsadvieslijstje en de golfsport kan daar een prachtige invulling voor zijn. Heeft u zich dan ook ooit afgevraagd of de golfsport iets is voor een gezonde invulling van uw vrije tijd, maar voelt u zich onzeker bij al die duur ogende golfresorts in die glooiende duinlandschappen, dan kunnen we u geruststellen. Golfsport kan namelijk ook laagdrempelig en blijkt dan een betaalbare sport voor een brede laag van de bevolking. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Golfbaan Ter Specke. En om die bereikbaarheid te tonen biedt de golfclub een gratis kennismakingscursus voor beginners.

Golfbaan Ter Specke heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen hier ook goed betaalbaar.

De gratis kennismakingscursus voor beginners bestaat uit 4 lessen van 50 minuten van een golfpro op de drivingrange. Daarna volgt nog een baanles onder begeleiding van een ervaren golfer. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen.

Na enkele extra lessen (zie tarieven hierna) verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.Let wel op: de cursus is op basis van minimaal twee personen. En dat is logisch, want niets is gezelliger om een sport te starten met meerdere personen.

Lessen algemeen

1 persoon     25 min. € 30,= incl. ballen en clubs           50 min. € 50,= incl. ballen en clubs
2 personen  25 min. € 35,= incl. ballen en clubs            50 min. € 60,= incl. ballen en clubs
3 personen                                                                                   50 min. € 60,= incl. ballen en clubs
4 personen                                                                                   50 min. € 60,= incl. ballen en clubs

Wintercursus voor gevorderden van 1 oktober tot 1 april
Bij het golfen blijft het toch kicken als we weer eens een parretje hebben geslagen. We doen allemaal ons best om ons spel te verbeteren, maar we vervallen nogal eens in oude fouten en blijven daardoor steken op hetzelfde nivo. De ooit opgedane basis is dan volledig zoek. Om het nieuwe seizoen direct al als “betere” golfer van start te kunnen gaan, kent onze golfschool een wintercursus met als doel een forse verlaging van de handicap.

De cursus bestaat uit 5 lessen waarvan 1 gratis ofwel bij lessen van 30 minuten betaalt u een totaalbedrag van € 100,00 bij een persoon en

€ 120,00 bij twee personen etc.

 

Golfpro's

Arjan Stokman

Arjan Stokman is vanaf 2011 golfleraar en gekwalificeerd door en aangesloten bij de PGA. Arjan is 35 jaar, woonachtig in Haarlem en is op zijn 15 e  begonnen met deze mooie sport. Naast het lesgeven, wat hij met veel plezier doet, speelt hij ook graag zelf nog wedstrijden van het PGA Holland circuit. Zijn beste prestatie tot nu toe is het tweemaal winnen van het NK Foursome.

Via onderstaande link kan je een les bij hem te boeken op onze baan. Het betreft (meestal) de maandagmiddag en de woensdagochtend. Andere dagen zijn in overleg wellicht ook mogelijk. Je kunt lessen van 25 of 50 minuten boeken.

https://arjanstokman.proagenda.com/?location=Golfbaan Ter Specke

U kunt hem benaderen via 06-48056323 of per email:  arjanstokman.golf@gmail.com

 

Ralph staal

Ralph Staal is al vanaf 2000 een gekwalificeerd golfleraar, aangesloten bij de PGA. Ralph is 44 jaar en woont in    Oegstgeest en is al tientallen jaren actief in de golfwereld. Begonnen in 1986 behoorde hij al snel tot de top van de          Nederlandse jeugd in die tijd. Zo maakte hij enkele tientallen jaren deel uit van de NGF selectie. Ook heeft hij een tijdje meegedraaid als caddie van de Nederlandse toppers Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen.

Hij verzorgt zijn lessen op Ter Specke in principe op maandag, maar kan eventueel ook een ander moment inplannen.

U kunt hem benaderen via 06-24812510 of per email:  ralph_staal@hotmail.com

Aanmelden voor de Golfschool

Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op over uw aanmelding voor de golfschool.
Privacy statement(Vereist)

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)