Over ons

Bestuur v.l.n.r. Gert Pettinga (ledenadministrateur), Herman Vonk (secretaris), Maria van Ruiten (voorzitster), Harry Woerde (penningmeester) en Ruud van der Helm (hoofd marshalls)

Golfbaan Ter Specke is een 9 holes par3 golfbaan met een lengte van 1.131 meter, een driving range met 15 afslagplaatsen, een puttinggreen, een golfschool en een gezellig Clubhuis/Receptie met servicepunt voor de kleine golfbenodigdheden, gelegen in een groene en rustige omgeving.

In 2006 namen vier golfliefhebbers het initiatief om vanuit eigen middelen een 9-holes golfbaan met alle bijbehorende faciliteiten aan te leggen op en langs de voetbalvelden van FC Lisse. In nauwe samenwerking met de Nederlandse Golffederatie (NGF) en golfbaanarchitect Gerard Jol is de golfbaan in 2015 gerenoveerd met als eindresultaat grotere greens en een nieuwe en veiliger routing, en dat de baan qualifying is.

De nieuwe kunstgrasgreens zijn van een uitstekende kwaliteit en van de vaak door golfers verfoeide wintergreens is op deze baan geen sprake. Verder kent golfbaan Ter Specke een dusdanig goede drainage, dat een afgelasting vrijwel nooit aan de orde is. De kwaliteit van de golfbaan en de organisatie van de bijbehorende golfclub Ter Specke voldoen daarmee aan de normen van de NGF, zodat in september 2015 de bijbehorende status terecht werd verkregen.

Men kan nu niet alleen opgaan voor baanpermissie of voor clubhandicap 54 , maar ook voor de
handicap-registratie golfen.

De kern aan hardwerkende vrijwilligers met passie maakt Golfbaan Ter Specke een gezellige en professionele golfvereniging waar iedereen van harte welkom is. Recent is sportcomplex Ter Specke, tevens de thuisbasis van FC Lisse, op de schop gegaan en heeft de golfclub een modern nieuw onderkomen.

Organogram

Bekijk hier het organogram van Golfclub Ter Specke

Baanrecord en Hole in One

Bekijk hier de Wall of Fame van Golfclub Ter Specke

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)