Gasten

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december en loopt automatisch door. Opzeggen kan slechts tegen het eind van het jaar met inachtneming van een termijn van 4 weken.

De contributie onder vermelding van uw naam overmaken op bankrekening NL 93 INGB 0006 9384 05 ten name van Golfclub Ter Specke. Na ontvangst van uw betaling krijgt u afhankelijk van het soort lidmaatschap een lidmaatschapslabel om aan uw golftas te bevestigen, een lidmaatschapskaartje van de NGF en de inlogcodes om uw scorekaarten te registreren.


Lidmaatschap

Het lidmaatschap is geldig van 1 januari t/m 31 december en loopt automatisch door. Opzeggen van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het eind van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken. Tarief contributie per jaar:

  • Jeugd tot en met 15 jaar €100,-
  • Marshals/vrijwilligers inclusief handicapregistratie €270,-
  • Overige leden inclusief handicapregistratie €295,-
  • “Proef”-lidmaatschap 3 maanden € 80,-

Greenfee
Gedurende de bouwwerkzaamheden betalen passanten (niet-leden) en leerlingen van de golfpro’s € 10,- voor een dagkaart met onbeperkt spelen en gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Een 10-rittenkaart (ofwel 10 x een dagkaart) kost dan € 75,00.

Drivingrange
Het gebruik van de drivingrange is gratis (behoudens de ballenautomaat).


Gasteninformatie

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)