Gasten

Altijd al graag willen golfen? Altijd gedacht dat het niet bij jou past?
Golfclub Ter Specke is een laagdrempelige golfclub waar de golfsport nog voor velen betaalbaar is en waar een goede mix gevonden is tussen spel en sfeer. Alle faciliteiten zijn aanwezig passende bij een 9 holes par 3 golfbaan, zoals een clubhuis/receptie, een drivingrange, een puttinggreen, alsmede een golfschool. Een gratis beginnerscursus met twee deelnemers, waarbij de eerste kneepjes van het golfen worden bijgebracht, maken het mogelijk om geheel vrijblijvend eens kennis te maken met deze mooie sport waarbij bewegen en nieuwe kontakten opdoen een goede invulling is voor de vrije tijd. Voor de reeds gevorderden loont het de moeite om als passant eens een golfrondje te lopen of eens deel te nemen aan een van de golftoernooien.

Lid worden   Mocht u besluiten om lid te worden, dan hanteren wij overig het algemeen een gunstige instap-regeling met als uitgangspunt de volgende voorwaarden:

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december en loopt automatisch door. Opzeggen kan slechts tegen het eind van het jaar met inachtneming van een termijn van 4 weken.

Tarief contributie per jaar:

  • Jeugd tot en met 15 jaar €100,-
  • Seniorleden vanaf 16 jaar inclusief handicapregistratie €325,-
  • Marshals/vrijwilligers inclusief handicapregistratie €300,-
  • “Proef”-lidmaatschap 3 maanden € 95,-

De contributie onder vermelding van uw naam overmaken op bankrekening NL 93 INGB 0006 9384 05 ten name van Golfclub Ter Specke. Na ontvangst van uw betaling krijgt u afhankelijk van het soort lidmaatschap een lidmaatschapslabel om aan uw golftas te bevestigen, registratie bij de NGF (als dit nog niet het geval is) en de inlogcodes om uw scorekaarten te registreren.

Greenfee
Passanten (niet-leden) en leerlingen van de golfpro’s € 15,- voor een dagkaart met onbeperkt spelen en gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Een 10-rittenkaart (ofwel 10 x een dagkaart) kost dan € 110,00.

Driving- en Puttingrange
Het gebruik van de Drivingrange en Puttingrange € 5,00 per dag en € 50,00 per jaar (excl. tokens voor de ballenautomaat).

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)