Verslag clubkampioenschappen 2022 Golfclub Ter Specke

15 jun |

Op 11 en 18 september waren de twee zondagen gepland voor het jaarlijkse clubkampioenschap. Zondag 11 september was het prachtig weer en alle deelnemers werden snel en op tijd naar de eerste afslag gestuurd door de wedstrijdleiding die de zaken weer uitstekend geregeld hadden. De clubkampioenschappen zijn natuurkijk niet zomaar een rondje golf naast de eeuwige roem door middel van de naam op de grote wisselbeker, is er ook nog een vrije parkeer plaats voor de trolley beschikbaar voor een jaar, plus cadeaubon en beker en bloemen en foto in het{nieuwe clubhuis]. Dus u begrijpt dan staat er wel een beetje spanning op de wedstrijd en ga je daar beter of slechter van spelen is de vraag?

Dat bleek ook later wel als je naar de score kijkt van de eerste dag bij de heren Peter van der Drift 36 Jan Dofferhoff 37 en Rob van de Zwet 38 en vijf man met 39 slagen.
Bij de vrouwen was het beter Met Fernanda van der Drift ook 36!!! Maria van Ruiten 39 en Margret Overwijk met 43. De tweede zondag was het weer compleet omgeslagen en hadden we wind en regen maar ook dat hoort bij golf. Iedereen was zoals altijd toch in een goed humeur, en er waren zelfs toch nog een paar toeschouwers die regen en wind trotseerden. Bij de dames was de stijd heel spannend want Fernanda en Maria eindigde met een gelijk aantal punten zodoende moest er een barrage gespeeld worden op hole 8 in de stromende regen en ook daar hielden ze elkaar in evenwicht. Wat betekende dat er op Hole 9 nog een barrage gespeeld moest worden.

Daar werd de wedstrijd uiteindelijk gewonnen door Maria van Ruiten. De uitslagen van de twee zondagen werden bij elkaar opgeteld en dat gaf aan wie de winnaars waren 1e prijs Maria van Ruiten met 39 en 41 totaal 80 slagen 2e prijs Fernanda van der Drift 36 en 44 totaal 80 slagen 3e prijs Ria Beelen 45 en 39 totaal 84 slagen. Bij de heren geen barrage daar werd de wedstrijd gewonnen door Peter van der Drift. 1e prijs Peter van der Drift 36 en 34 totaal 70 slagen 2e prijs Peter Slobbe 39 en 34 totaal 73 slagen 3e prijs Rob van de Zwet 38 en 37 totaal 75 slagen. Daarna was de prijs uitreiking en hebben we nog heel gezellig met elkaar een hapje en een drankje genomen. Hierbij willen wij alle vrijwilligers bedanken die dit hele mooie kampioenschap weer hebben neer gezet. Het was top.

Tot volgende jaar!

 

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)