Van de regen in de ….. bijna zomerse middag

23 jul |

Vrijdag 4 november, de dag na de verjaardag van mijn vrouw. Het was, uiteraard weer, laat geworden, maar wel erg gezellig.

Dus wat later opgestaan, nog een beetje brak, en dan naar buiten kijkend wordt het ook niet vrolijker, maar ja er zal toch gegolfd moeten worden. Buienradar bekeken en zowaar in de middag rond twee uur zou het droog moeten worden.

Na eerst mijn wekelijkse chauffeurswerk voor Stichting Sterksaam te hebben gedaan en mijn vriend Willem opgehaald, reden we naar het nieuwe FC Lisse accommodatie. Wat een mooi complex is het geworden, al zijn de bouwvakkers nog wel even bezig met klussen.

Na de briefing van Ank (de Neary op hole 3 voor de dames en de Longest op hole 6 voor de mannen) en nog een nieuwbouw woordje van Maria, gingen we, gelukkig wat later dan half twee want toen regende het nog flink, met 31 golfers naar de baan. Inmiddels was het (bijna) droog en vertrok onze flight (Fernanda, Theo, Herman en Cor) naar hole 9. Fernanda gaf gelijk aan dat ze vandaag voor de winst kwam, zo was de toon gezet en de mannen waren op scherp gezet. Helaas maakten de vele natte plekken op de velden het soms wel lastig om mooie ballen te spelen, echter maakte de temperatuur van deze (bijna zomerse) middag alles weer goed en konden we een mooie en gezellige ronde spelen.

Na inlevering van de kaarten en het verzorgen van de innerlijke mens, werd de uitslag bekend gemaakt. Bij de dames was Marijke Groot eerste met 17 Stableford punten en Fernanda vd Drift tweede met 14. Bij de heren 3 winnaars met allen 19 Stableford punten, echter door berekening van het systeem werd 1ste Cor Hulsbos, 2de Gert Pettinga en 3de Ruud vd Helm. Verder werden er nog 2 Birdies geslagen door Hans vd Zwet en Fred Teeuwen. Helaas konden de dames geen Neary slaan en ging de Longest naar Peter vd Drift.

Bij de gezellige nazit konden we bij ons drankje nog genieten van een heerlijk hapje en natuurlijk de bitterbal, verzorgd door Harry en mevrouw Harry. Hartelijk dank!

Thuis nog maar even nagenieten van de prijs.

Golfer Cor

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)