Kwaliteitsverbetering Hole 4

15 jun |

Kwaliteitsverbetering hole 4

In ons streven de kwaliteit van de golfbaan op orde te houden en zelfs te verbeteren, wordt door de onderhoudsploeg van vrijwilligers elke donderdagmorgen gewerkt aan de greens en worden ook regelmatig nieuwe ideeën aangedragen. Zo heeft de green van hole 4 afgelopen week een metamorfose ondergaan door de zandige achterkant te voorzien van een uitgelijnde kunstgraslaag. Zonder iemand te kort te willen doen, gaat onze dank vooral uit naar good old Ton Horsman en zijn assistent Michel Oude Veldhuis. Een prachtig eindresultaat dat herhaling verdient bij de andere greens.

NGF-competitie        

Op de woensdagen 4,11,18 en 25 oktober zal Golfclub Ter Specke voor het eerst gaan deelnemen aan de jaarlijkse NGF-competitie. Onder de ledenpagina’s op de website staat het reglement voor nadere informatie. Bij deze doen wij een dringend beroep op golfers om als reserve stand-by te zijn mocht een van de deelnemers om wat voor reden dan ook een dag niet mee kunnen spelen. Een positief bericht naar Simon Lagendijk via regelcommissie@golfbaanterspecke.nl is daarom welkom.

Uitleg golfregels op de woensdagen 23 en 30 augustus

Zoals ongetwijfeld bekend is, wordt het spelletje golf pas echt leuk als men ook alle regels beheerst. Reden temeer om af en toe eens een regelmiddag te organiseren. Vandaag al en volgende week is dit het geval van 14.00-16.00 uur in de CCL-lounge van FC Lisse. Aan de hand van filmpjes en andere praktijksituaties wordt men dan op een ludieke (en dus vermakelijke) manier wegwijs gemaakt in het land van het voor velen nog vrij duistere complex aan regels. Kom gewoon langs en schrijf u indien mogelijk nog snel even in via E-Golf4U via het onderdeel wedstrijden.

Namens allen die Golfclub Ter Specke een warm hart toedragen,

De Golfer

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)