Renovatie van de baan in maart 2015

19 apr |

Op 26 maart is onder de bezielende leiding van Ton & Ton begonnen met het aanleggen van de nieuwe green 9. Het kostte een beetje inspanning maar het mag gezegd worden er ligt nu al een pracht van green. Volgende week maandag komt de firma MyView Golf het materiaal brengen waarna ze dinsdag beginnen met het leggen van het kunstgras en dan is deze green natuurlijk helemaal een plaatje. We proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de renovatie door regelmatig foto’s te plaatsen.
Op 27 maart is de oude green 8 / nieuw 7 onder handen genomen. Rond acht uur is door de ploeg begonnen met het verwijderen van de oude green. Voor sommigen onder ons ging dat gepaard met de nodige spierpijn. Ik hoorde iemand zeggen dat hij spieren voelde waarvan hij het bestaan niet wist. Maar eenmaal op gang was er geen houden meer aan en werd er weer met grote inzet gewerkt. De bijgaande foto’s geven een indruk van de werkzaamheden. Wordt vervolgd.
Na het weekend werd maandagochtend weer vol goede moed begonnen met de renovatie van de greens. Werd vrijdag al begonnen met de aanleg van de nieuwe green 8. Vandaag heeft men kans gezien deze af te maken en ook de nieuwe green 6 is klaar, zodat er nu 4 nieuwe greens liggen hetgeen een knap stukje werk genoemd mag worden. Omdat er nog een beetje energie over was is de ploeg ook al begonnen met de aanleg van de nieuwe green 5 die dus morgen dinsdag klaar is, zodat niets de firma My View Golf nog in de weg staat om te beginnen met het leggen van het kunstgras. Dat de werkzaamheden zo vlot verlopen is mede te danken aan de dames/heren van het cateringteam dat iedereen op tijd voorziet van een natje en droogje. HULDE!!!!!!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)