Nu ook jongedame Amber van der Ark golfpro op golfbaan Ter Specke.

15 jun |

Wellicht heb jij je wel eens afgevraagd: zijn alle golfpro’s mannen? Nee hoor. Er zijn ook dames golfpro. Sterker nog, vanaf 1 augustus is een vrouw ook golfpro op onze golfbaan. Met de Harddraverij week in het verschiet – voor het eerst doen wij in de feestweek als golfclub mee met sportieve activiteiten gericht op golf -, was het Amber die op onze weg kwam en aanbood de Clinic voor beginnende golfers te geven op zondagochtend 24 september in de Feestweek. Daar zijn wij erg blij mee en nog fijner is het dat Amber ook andere golfactiviteiten gaat aanbieden op onze club. Misschien ben je haar al tegen het lijf gelopen: zij loopt af en toe al rond op de baan. En, als jij al vele jaren meeloopt op onze club, zou het zo maar kunnen dat je Amber al eerder bent tegengekomen, ooit, in een grijs verleden….. Amber is nl de kleindochter van Henk Minnee, helaas overleden, maar onder velen van ons bekend. Opa Henk was Amber’s grootste fan.

Amber stelt zich graag zelf aan je voor.

Beste clubleden,

Hierbij stel ik me graag even aan jullie voor.

Mijn naam is Amber van der Ark en ik woon samen met mijn ouders in Lisse. Afgelopen jaar heb ik het CIOS en de PGA Holland opleiding afgerond. Ik speel al golf vanaf mijn 4e jaar en ging vaak met mijn vader meespelen in het binnen- en buitenland. Hij heeft mij samen met Tom O’Mahoney getraind en traint mij nog steeds. Ik heb hoofdklasse voor de Noordwijkse Golfclub en veel Open- en NK-wedstrijden gespeeld. Op dit moment is mijn Homecourse Golf- & Countryclub Liemeer. Ik vind het een enorme eer om op jullie leuke club les te geven, omdat ik hier zelf in het verleden mijn GVB heb gehaald en veel rondjes liep met mijn opa. Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis over te brengen en jullie persoonlijk te kunnen helpen ontwikkelen in de golfsport. Ik zal in het begin rondlopen om zo met iedereen kennis te maken.

Loop je ergens tegenaan kom dan gerust naar me toe of bel me. Mijn visitekaartjes staan op de balie bij de caddiemaster. Ik help je graag verder.

Met sportieve groet, Amber van der Ark

                                             

 

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)