Nieuwjaarsreceptie 2023 plus afsluiting onderhoudsploeg

23 jul |

Nieuwjaarsreceptie 2023

Zoals al eerder aangekondigd houden we de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari a.s. in aansluiting op het eerste maandtoernooi van het nieuwe jaar. Het bestuur van Golfclub Ter Specke heeft dan ook het genoegen om u allen met aanhang van harte uit te nodigen om dan vanaf 16.00 uur gezamenlijk het glas te heffen op een sportief en vooral ook gezond 2023. De locatie is de Coffee Click Lounge van FC Lisse, welke u kunt bereiken via de hoofdingang, vervolgens de trap op naar boven en dan direct links en vervolgens rechts aanhouden.

Afsluiting 2022 door onderhoudsploeg

Het is donderdag 22 december 2022.
De onderhoudsploeg komt voor het laatst dit jaar bijeen. Echt een mooie traditie om op die laatste werkdag met elkaar het werk ( zo mogelijk) links te laten liggen en meer tijd te nemen voor koffie met taart en een glaasje Twents Kuiernat. Na twee jaar niet, vandaag weer wel.  Oudgedienden – waaronder Ton Veenhof en Henk Harte – zijn ook gezellig binnen en zien voor het eerst de nieuwe accommodatie. Nog niet helemaal af – ze komen terug – maar heel veel is vers, nieuw, mooi en het werkt naar wens. Helaas is het ook het moment om afscheid te nemen van 5 harde werkens van de ploeg. Eerder noemde ik al de namen: Gerard van Dijk, Hans Teeuwen, Casper Jansen en Johan Randsdorp. Helaas, helaas heeft ook Lau Korsuize zich voor het nieuwe jaar teruggetrokken. Wij zullen  doorgaan zonder deze oudgedienden.

Voor alle mannen: heel hartelijk dank voor alle inzet en daadkracht voor de golfclub. Velen van jullie leggen na vele jaren trouwe dienst de taken neer. En dat gaan we merken.
Maar er zijn lichtpuntjes.

1e lichtpuntje: Omdat Johan vindt dat het “project Nieuwbouw” nog niet af is en hij graag een project wil afronden, heeft Johan bijgetekend voor 3 maanden. Top, Johan, wij trekken nog even langer met elkaar op.

2e lichtpuntje: een eerste aanmelding voor de onderhoudsploeg is binnengekomen. Peter van der Drift komt bij de ploeg. Welkom Peter, we gaan van jouw kunsten en talenten dankbaar gebruik maken.

3e lichtpunt ( dat al maar groter wordt): “Het daghet inden Oosten, het lichtet overal”
en dus zit er meer tijd in de dag om je met  golfen bezig te houden

Dus meer tijd om:
1             je te verdiepen in de nieuwe regels. Want op 1 januari zijn er nieuwe golfregels. De belangrijkste wijzigingen komen aan bod in 2 bijeenkomsten die georganiseerd worden door Simon lagendijk. Word wijs en laat je bijpraten en schrijf je in (via de site).

2             te oefenen op de DR en te golfen. Deze week is het nog vakantie en is de Driving Range vanaf 13.00 uur voor de golfer gesloten, maar de golfbaan is open.

3             je in te schrijven voor een golfcursus en daarmee de deskundigheid op onze club te vergroten. De ‘course-rate’ van onze golfbaan zal dit voorjaar opnieuw bekeken en vastgesteld/gewijzigd kunnen worden. Wij verwachten bezoek vanuit de NGF hiervoor. Mocht je interesse hebben en willen weten hoe een dergelijk proces in zijn werk gaat: NGF geeft cursussen over deze materie ( en over nog veel meer golfzaken).
Wij nodigen je van harte uit je voor deze cursussen op te geven. Simon Lagerdijk kan je nader informeren.

4             een lessenserie te boeken bij de golfpro’s.

5             de nieuwe website eens grondig te bestuderen. Het is even wennen, maar aanklikken en doorklikken kan geen kwaad en je komt als vanzelf bij interessante zaken.
De ledenpagina kan alleen jij als lid binnentreden. Je hebt er zelfs een wachtwoord voor nodig. Dat wachtwoord is je toegezonden in een eerdere mail.

Maria van ruiten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)