Maandtoernooi juni 2014

15 jun |

Deze maand een bijdrage van onze sportverslaggever Cor van der Zwet.

HET MAANDTOERNOOI IN HET PINKSTERWEEKEINDE
De weergoden hadden het al beloofd het zou een zonnige dag worden waarbij de temperatuur zomerse waarden zou bereiken. Dat was dan ook voor eenieder aanleiding om de tropenkleding tevoorschijn te halen en zich ook in te smeren met factor 50.
Toen ik op het parkeerterrein aankwam trof ik daar een argeloze passant. Hij vroeg mij of er iets speciaals aan de hand was op het sportcomplex.
Hij had nogal wat fris ogende 60 plussers zien aankomen die vervolgens een rollator uit de auto pakten en met uiteenlopende hoofddeksels richting de sporthal gingen. Ik vertelde dat er behendigheidswedstrijden gehouden zouden worden welke elke eerste vrijdag van de maand plaatsvinden. Gerustgesteld vervolgde hij zijn weg en riep mij na dat hij op markplaats ook zo’n ding ging kopen zodat hij een volgende keer ook mee kon doen.
De directeur sportif was inmiddels de deelnemers aan het registreren en de flights aan het samenstellen. Na het gebruikelijke kopje koffie volgde de uitleg. Vanwege het onderhoud aan de sportvelden waren slechts 7 holes beschikbaar. Als 8e was toegevoegd een bal uit de bunker slaan om die in zo min mogelijk slagen te putten. Voor de catering was een duo aangetrokken (Harry & Wim) gerenommeerd kok en sommelier. Iedereen ging vol goede moed op weg, zo’n 36 deelnemers, om met zo weinig mogelijk slagen een van de topprijzen te bemachtigen.
Hier volgen de gelukkigen:
Ank Scholte en Gerard Doetz scoorden met 2 slagen de “bunkerprijs”.
Casper Jansen bij de heren en Hellen v.d. Velden bij de dames de 1e prijs.
Rob van der Zwet scoorde de neary op hole 7b.
De cateraars kwamen vervolgens handen tekort om alle dorstigen te laven wat hen echter voortreffelijk lukte. Chapeau!!! Het bleef nog lange tijd onrustig aan de Spekkelaan.
Het verslag van het volgende maandtoernooi zal door Rob van der Zwet verzorgd worden.
Nog een fijn pinksterweekend toegewenst door
Cor van der Zwet

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)