Inlooplessen, NGF-competitie, zondagopening, kennismakingslessen

15 jun |

Start Inlooplessen olv Amber van der Ark

Vroeger, jaren geleden, kenden wij inlooplessen. Iets korter geleden, hebben wij opnieuw inlooplessen aangeboden. Een wat kortere periode en ook in een matige ambiance. ( Driving Range was er 9 weken uit, slecht bereikbaar door bouwperikelen, etc, etc) Voor onze golfpro’s – in principe op afstand werkend en dus veel reistijd kwijt – is het geven van inlooplessen een onzeker ‘klusje’ en bleek de opzet niet levensvatbaar. En toen waren zij er dus niet meer, die inlooplessen.
En toch, uit verschillende hoeken, hoor je: ik zou wel weer inlooplessen willen…… Luistert en huiver, dat kan: wij gaan het opnieuw starten

Met ingang van vrijdag 4 augustus zijn er weer inlooplessen.

  • Vrijdagochtend van 10.00 uur tot 10.50 uur
  • Aantal deelnemers maximaal 6
  • Meer dan 6 deelnemers: een 2e les van 11.00 tot 11.50 uur
  • Vooraf inschrijven tot vrijdagochtend 09.45 uur
  • Via een formulier in clubhuis/marshal telefoon
  • Kosten € 7,50 per les
  • Betaling per maand achteraf, rekening komt van penningmeester
  • Amber houdt bij wie aanwezig is bij de les

Informatiemiddag NGF Najaarcompetitie
Zin in een nieuwe uitdaging? Benieuwd naar hoe en wat? Overweeg jij om mee te doen, maar heb je nog vragen?
Meld je aan voor de informatiebijeenkomst op dinsdag 2 augustus om 14.00 uur, 1e verdieping FC complex. In E-Golf4U is een ‘bijeenkomst’ aangemaakt onder ‘wedstrijden’.

NIEUW: Zondag 7 augustus Golfbaan geopend !!!
De maand augustus willen wij graag de golfbaan ook op zondag openstellen voor onze leden. Het clubhuis is open en de koffie en thee klaar staan. Wellicht ook een goed moment om een – tot nu toe – niet-golfer enthousiast te maken. Kom gezellig een kopje koffie drinken in het clubhuis, probeer de putting green uit en ben je al handicap golfer: loop een rondje op de 9 holes par 3 baan.

Gratis Kennismakingslessen voor de beginnende golfer
Heb jij ook een nicht, oudere broer of zus, buurman, tante, kind, kleinkind, tennismaatje, wandelmaatje die nog niet weet hoe leuk het golfspelletje is?
Die persoon is uitermate geschikt voor de 4 gratis kennismakingslessen die de golfclub aanbiedt. Minimaal met 2 personen, maar met meer ( 3 of 4) mag ook natuurlijk. Extra gezellig: want gedeelde smart ( het lukt mij niet altijd/ of wel) is halve smart ( bij die ander lukt het ook niet altijd/ of wel).
Na de 4 lessen van de golfpro, staat er een ervaren golfer voor de lesnemers klaar om een ronde in de baan te lopen. Dan pas zie je, voel je en merk je hoe het ‘golfspellertje’ echt werkt. In het clubhuis, bij de marshal en/of op onze site www.golfbaanterspecke.nl is alles te vinden over de mogelijkheden daarna.
Want: blijf bewegen en lopen. En dat doe je met golf.

Maria van Ruiten

 

 

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)