Tarieven

Het lidmaatschap is geldig van 1 januari t/m 31 december en loopt automatisch door. Opzeggen van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het eind van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken.

Tarief contributie per jaar:

*   Jeugd tot en met 15 jaar €100,-

*   Marshals/vrijwilligers inclusief handicapregistratie €270,-

*   Overige leden inclusief handicapregistratie €295,-            

*   “Proef”-lidmaatschap 3 maanden € 80,-

De contributie dient onder vermelding van uw naam overgemaakt te worden op bankrekening

NL 93 INGB 0006 9384 05 ten name van Golfclub Ter Specke.

Na ontvangst van uw betaling zal de ledenadministratie zorg dragen voor uw lidmaatschapslabel. Men kan als lid onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de golfbaan.

Greenfee

Passanten (niet-leden) betalen € 15,- voor een dagkaart en kunnen onbeperkt spelen en gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Een 10-rittenkaart (ofwel 10 x een dagkaart) kost € 110,00.

Leerlingen Leendert de Goeij betalen €.10,- 

Introducés betalen €10,- en kunnen maximaal 3 x per jaar worden uitgenodigd.

Drivingrange

Het gebruik van de drivingrange is voor leden en leerlingen van de golfpro gratis (behoudens de ballenautomaat).           Voor niet-leden geldt een tarief van € 5,00 per keer of een jaarabonnement van € 50,00.

Tarieven golflessen 

GRATIS KENNINGSMAKINGSCURSUS VOOR BEGINNERS 

Bewegen staat aan kop van het gezondheidsadvieslijstje en de golfsport kan daar een prachtige invulling voor zijn.   Heeft u zich dan ook ooit afgevraagd of de golfsport iets is voor een gezonde invulling van uw vrije tijd, maar voelt u zich onzeker bij al die duur ogende golfresorts in die glooiende duinlandschappen, dan kunnen we u geruststellen. Golfsport kan namelijk ook laagdrempelig en blijkt dan een betaalbare sport voor een brede laag van de bevolking. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Golfbaan Ter Specke. En om die bereikbaarheid te tonen biedt de golfclub een gratis kennismakingscursus voor beginners.

Golfbaan Ter Specke heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen hier ook goed betaalbaar.

Daar komt bij dat de club ook beschikt over een indoor oefenruimte, waardoor het weer nooit een spelbreker kan zijn.

De gratis kennismakingscursus voor beginners bestaat uit 5 lessen van 60 minuten inclusief ballen en clubs waarvan na een intakegesprek 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met golfleraar Leendert de Goeij. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Leendert is te bereiken mobiel 06-55140583 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Let wel op: de cursus is op basis van minimaal twee personen. En dat is logisch, want niets is gezelliger om een sport te starten met meerdere personen.

Lessen algemeen (uitgaande van het 9-stappenplan)

1 persoon 30 min. € 20,= incl. ballen en clubs

2 personen 30 min. € 25= incl. ballen en clubs

1 persoon 60 min. € 35,= incl. ballen en clubs

2 personen 60 min. € 45,= incl. ballen en clubs  

Bij het bespreken en betalen van 10 lessen, krijgt u de 11e les gratis.

Wintercursus voor gevorderden

Bij het golfen blijft het toch kicken als we weer eens een parretje hebben geslagen. Evenzo geldt dit als we op Golfbaan Ter Specke de 9-holes binnen 40 slagen weten te ronden. We doen allemaal ons best om ons spel te verbeteren, maar we vervallen nogal eens in oude fouten en blijven daardoor steken op hetzelfde nivo. De ooit opgedane basis is dan volledig zoek. Om het nieuwe seizoen direct al als "betere" golfer van start te kunnen gaan, geeft golfleraar Leendert de Goeij een wintercursus met als doel een forse verlaging van de handicap en daarmee is voor iedereen het parretje of onder de 40 slagen haalbaar.
De cursus bestaat uit 5 lessen van 30 minuten tegen een totaalbedrag van € 75,00 bij een persoon en €  100,00 bij twee personen. Bij 5 lessen van 60 minuten bedraagt het totaaltarief € 100,00 bij een persoon en € 150,00 bij twee personen. Omdat de basis goed moet zijn, bestaat de eerste les uit het lopen van een aantal holes op de golfbaan om een eerste indruk op te doen van houding en beweging tijdens het golfen. Aan de hand van de constateringen tijdens les 1 wordt vervolgens de planning gemaakt voor de vervolglessen waarbij alle spelonderdelen zullen worden behandeld. Omdat we ook indoor beschikken over een oefenruimte, mag het weer nooit een belemmering zijn.
Om gebruik te maken van de cursus kunt u telefonisch kontakt opnemen met onze golfleraar Leendert de Goeij (tel. 06-55140583 of via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

* Cursus met een geldigheid van 1 januari 2020 tot 1 mei 2020.

Clinics  

Eenmalig kennismakingsprogramma Golf -1,5 uur afslaan-putten-chippen € 60,= incl. ballen en clubs

Clinic 1,5 uur voor groepen van 5 tot 15 pers. € 10,= p.p. incl. ballen en clubs

Clinic 1,5 uur voor grotere groepen in nader overleg.

Privé les, cursus op maat t/m handicap 54 op aanvraag.

Voor de lessen kunt u gebruik maken van een huurset (t/m handicap 54) € 25,= .

Bij aanschaf van een nieuwe (of gebruikte) golfset krijgt u € 25,= korting.

Afzeggingen dienen uiterlijk 24 uur van te voren te geschieden, zoniet dan wordt de helft van het lestarief in rekening gebracht. 

Info: Tel: 06-55140583     

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022