Tarieven

Het lidmaatschap is geldig van 1 januari t/m 31 december en loopt automatisch door. Opzeggen van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het eind van een verenigingsjaar en met inachtneming van een opzeggingstermijn van vier weken.

Tarief contributie per jaar:

*   Jeugd tot en met 15 jaar €100,-

*   Marshals/vrijwilligers inclusief handicapregistratie €270,-

*   Overige leden inclusief handicapregistratie €295,-            

*   “Proef”-lidmaatschap 3 maanden € 80,-

De contributie dient onder vermelding van uw naam overgemaakt te worden op bankrekening

NL 93 INGB 0006 9384 05 ten name van Golfclub Ter Specke.

Na ontvangst van uw betaling zal de ledenadministratie zorg dragen voor uw lidmaatschapslabel. Men kan als lid onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten en de golfbaan.

Greenfee

Gedurende de bouwwerkzaamheden betalen passanten (niet-leden) € 10,- voor een dagkaart met onbeperkt spelen en gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Een 10-rittenkaart (ofwel 10 x een dagkaart) kost dan € 75,00

Leerlingen van de golfpro's betalen in deze periode € 7,50.

Introducés betalen dan ook € 7,50 en kunnen maximaal 3 x per jaar worden uitgenodigd.

Drivingrange

Het gebruik van de drivingrange is gedurende de bouwwerkzaamheden gratis (behoudens de ballenautomaat).           

Tarieven golflessen 

GRATIS KENNINGSMAKINGSCURSUS VOOR BEGINNERS 

Bewegen staat aan kop van het gezondheidsadvieslijstje en de golfsport kan daar een prachtige invulling voor zijn.   Heeft u zich dan ook ooit afgevraagd of de golfsport iets is voor een gezonde invulling van uw vrije tijd, maar voelt u zich onzeker bij al die duur ogende golfresorts in die glooiende duinlandschappen, dan kunnen we u geruststellen. Golfsport kan namelijk ook laagdrempelig en blijkt dan een betaalbare sport voor een brede laag van de bevolking. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Golfbaan Ter Specke. En om die bereikbaarheid te tonen biedt de golfclub een gratis kennismakingscursus voor beginners.

Golfbaan Ter Specke heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen hier ook goed betaalbaar.

Daar komt bij dat de club ook beschikt over een indoor oefenruimte, waardoor het weer nooit een spelbreker kan zijn.

De gratis kennismakingscursus voor beginners bestaat uit 4 lessen van 60 minuten inclusief ballen en clubs waarvan na een intakegesprek 3 praktijklessen en 1 baanles. Een ervaren golfer zal u daarna begeleiden bij het lopen van een volledige gratis golfronde.      U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap. 

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met golfleraar Leendert de Goeij. Hij kan u alles vertellen over de jmogelijkheden. Leendert is te bereiken mobiel 06-55140583 of tijdelijk via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ook contact opnemen met de inmiddels ook actieve golfpro's Arjan Stokman via 06-48056323 en Ralph Staal via 06-24812510. Let wel op: de cursus is op basis van minimaal twee personen. En dat is logisch, want niets is gezelliger om een sport te starten met meerdere personen.

Inlooplessen: Iedere maandagmorgen van 10:00 tot 11:00 uur. Tarief: € 5,- en aanmelden via OGS tot maandag 9:00 uur.

Lessen algemeen (uitgaande van het 9-stappenplan)

1 persoon   30 min. € 25,= incl. ballen en clubs             60 min. € 40,= incl. ballen en clubs

2 personen 30 min. € 30,= incl. ballen en clubs             60 min. € 50,= incl. ballen en clubs

3 personen 30 min. € 35,= incl. ballen en clubs             60 min. € 55,= incl. ballen en clubs

4 personen 30 min. € 40,= incl. ballen en clubs             60 min. € 60,= incl. ballen en clubs

Bij het bespreken en betalen van 10 lessen, krijgt u de 11e les gratis.

Afzeggingen dienen uiterlijk 24 uur van te voren te geschieden, zoniet dan wordt de helft van het lestarief in rekening gebracht. 

Info: Tel: 06-51717674

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022