Herfst Toernooi valt in het water …… en ander nieuws

19 apr |

Maar….. nog even volhouden en dan tappen wij een 0% of een echt biertje in de nieuwe kantine.

De eerste previews hebben al plaatsgevonden, onze stoelen staan klaar op op te gaan zitten, de stamtafel lacht ons toe, de klussers kunnen beginnen om de IKEA-pakketten uit te pakken, te sorteren en – als ik Youp van het Hek moet geloven – de spannendste momenten van dit jaar komen eraan.   Want: zitten ALLE schroefjes er wel bij ???

We gaan het zien en meemaken. Een voorproefje ziet u alvast via doorkijkje nieuwbouw

Maar, helaas, het Cross-Country herfst toernooi moet eraan geloven. Op zondag 23 oktober is de oude kantine niet meer in goede doen te gebruiken en wij zijn nog niet ‘ingewijd’ in de nieuwe kantine/keuken. Dus zou er geen ‘nazit’ kunnen zijn. En wat is een toernooi zonder nazit? Juist: geen toernooi. Vandaar het cancellen.

Maar wat in het vat zit verzuurt niet: er zijn plannen voor de vrijwilligers, voor de leden, voor de toekomstige leden en voor de nieuwsgierige Lisser en Omstreker onder ons.

Fioretti

Wellicht gezien: de eindexamenklassen van het Fioretti College ( 5 HAVO en 6 VWO) hebben kunnen ruiken aan ‘wat golf is’. De school organiseert ‘Sport op Locatie’: leerlingen laten proeven aan andere/onbekende sporten die er te ‘doen’ zijn in Lisse en omstreken. Als zij het vertrouwde nest na hun examen verlaten en gaan studeren, wordt het sporten weleens ‘aan de dijk gezet’. Jammer natuurlijk. Wij doen graag mee aan een initiatief dat bewegen bevordert.

Namens de leerlingen en hun gymleraar John Muller: hartelijk dank aan de golfleden die geholpen hebben deze leerlingen te begeleiden. Er kwamen na afloop enthousiaste opmerkingen binnendrijven in de OUTDOOR-golf. En dat in 2 lesuren tijd. Chapeau! Ook voor deze leerlingen geldt: zij kunnen 4 gratis Kennismakingslessen boeken.

Website

De nieuwe website staat flink in de stijgers, of, liever gezegd, de steigers worden ook daar al bijna weer gesloopt. We houden je op de hoogte.
Wat E-Golf4U betreft: voorlopig blijft dit systeem bij ons op de club actief. Er was sprake van een verplichte overstap naar een nieuw systeem. Die overstap staat voorlopig in de ijskast.

Wel een vriendelijk verzoek “veel vrienden” te maken in de app van golf.nl. het invoeren van scores gaat daar eenvoudiger dan in de E-Golf4U-app. Dus breidt jouw vriendenkring in de app uit en gebruik de app voor je scorekaarten.

Maria van Ruiten

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)