Word vrijwilliger

23 jul |

Wat is er leuker dan “iets te doen waar je goed in bent”, of juist iets nieuws aan te pakken waar je in je vorige/arbeidzame leven maar niet toe kon komen. Het bestuur roept jou op te kijken waar jouw inbreng een toevoeging zou kunnen gaan zijn voor de club.

Marshal. Alhoewel we trots zijn op de huidige bezetting, blijven we altijd weer op zoek naar enthousiaste mensen die een dagdeel of meer, per week, halve of hele maand de taak van gastmens/marshal op zich willen nemen. Aarzel niet en meld je aan.

Onderhoud. Elke donderdagochtend is de baan niet Qualifying. En niet zonder reden: er wordt aan de baan gewerkt door de onderhoudsploeg. Ook daar is jouw bijdrage wellicht een welkome aanvulling.

Public Relations De verschillende activiteiten van onze club worden vaak enthousiast verwoord via een nieuwsbrief, op de website, via Facebook of anderszins. Daar zit wel een ‘schrijver’ achter natuurlijk. Het lijkt zinvol om een vaste kern van PR-Leden te hebben/creëren die zorgdragen voor een correcte, doch vermakelijke en informatieve berichtgeving en verslaglegging. Het gebruik van computer en social media zijn meer dan welkom en eigenlijk ook onmisbaar.

Handicap- & Regelcommissie. Zoals alle golfclubs beschikt ook Golfclub Ter Specke over een H&R-commissie met als taak het op een correcte wijze toepassen van het NGF Handicap Systeem. Zo is men verantwoordelijk voor het afnemen van de regelexamens en het op een juiste wijze berekenen en toekennen van de handicaps. Evenzo is men de vraagbaak voor het naleven van de regels en het toepassen van tijdelijke regels binnen de baan. Deze commissie vraagt om een minimale bezetting van twee handicap-kenners en twee regelcommissarissen, zodat u ook hier zeer welkom bent. Een noodzakelijke cursus komt uiteraard voor rekening van de Golfclub.

Toernooicommissie. Jaarlijks wordt er hard gewerkt aan een veelheid van activiteiten ten einde de welbekende gezelligheid te combineren met een al dan niet ludiek  wedstrijdelement. Ook hier doen we een oproep tot uitbreiding.

Introductiecommissie. Nieuwe leden van onze club willen wij graag een welkome start bezorgen. Elke golfbaan heeft zo zijn eigenaardigheden, zo ook Ter Specke. Wij kennen een “Introductiecommissie” van 3 mensen die als taak heeft nieuwe leden uit te nodigen om een ‘rondje op de baan’ te lopen ten einde snel en zorgvuldig onze Plaatselijke Regels en Etiquette bij nieuwe ‘golfers’ te introduceren. Dit in samenwerking met onze golf-pro’s Arjan Stokman en Ralph Staal. Wij zoeken mensen die dit een leuke uitdaging vinden.

Catering. Terwijl de marshal als gastheer borg staat voor een ontvangst van golfers in de golfreceptie, verplaatsen wij ons samenzijn tijdens de grotere toernooien veelal naar de kantine van FC Lisse en dragen wij zelf zorg voor de barbezetting. Ook hier zoeken we enkele personen die met elkaar deze taak willen invullen.

Resume. Als een of meer van voornoemde vacatures uw interesse heeft opgewekt, verzoeken wij u ons te benaderen via het formulier onder de rubriek CONTACT. Als tegenprestatie verkrijgt u zowel een korting van € 25,00 op uw jaarcontributie als een jaarlijks presentje en natuurlijk veel waardering van alle mede-golfers.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)