Gratis kennismakingscursus

19 apr |

Bewegen staat aan kop van het gezondheidsadvieslijstje en de golfsport kan daar een prachtige invulling voor zijn.
Heeft u zich dan ook ooit afgevraagd of de golfsport iets is voor een gezonde invulling van uw vrije tijd, maar voelt u zich onzeker bij al die duur ogende golfresorts in die glooiende duinlandschappen, dan kunnen we u geruststellen. Golfsport kan namelijk ook laagdrempelig en blijkt dan een betaalbare sport voor een brede laag van de bevolking. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Golfbaan Ter Specke gelegen op en rond de voetbalvelden van FC Lisse. En om die bereikbaarheid te tonen biedt de golfclub nu ook nog een gratis kennismakingscursus voor beginners.

Golfbaan Ter Specke heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen hier ook goed betaalbaar.

De gratis kennismakingscursus voor beginners bestaat uit 4 lessen van een golfpro van 50 minuten op de drivingrange. Aansluitend volgt een baanles onder begeleiding van een ervaren golfer. U leert de basisbeginselen van het golfen om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap. Let wel op: de cursus is op basis van minimaal twee personen. En dat is logisch, want niets is gezelliger om een sport te starten met meerdere personen.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met een van onze golfleraren. U kunt hen benaderen via 06-24812510 (Ralf Staal) of 06-48056323 (Arjan Stokman). Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. U kunt ook een mail sturen naar pr@golfbaanterspecke.nl

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Naam(Vereist)
Accepteer het privacy statement(Vereist)