zondag 30 oktober 2011 11:59

Fit en Vitaalmarkt

Door de sportservice Zuid Holland werd, in samenwerking met de gemeente Lisse, op zaterdag 29 oktober de Fit en Vitaalmarkt georganiseerd. Deze happening vond dit jaar plaats in het Poelhuis waar zo’n 27 marktkramen waren ingericht van waaruit de deelnemers hun club konden promoten. Rond 10.00 uur werd de markt door wethouder de Roon geopend, waarna er diverse demonstraties plaatsvonden die onder leiding stonden van onze nationale bewegingsgoeroe, bekend van Nederland in beweging, Olga Commandeur.

zondag 09 oktober 2011 11:25

Hutspot toernooi

Met het Leids ontzet in gedachten werd afgelopen vrijdag het hutspot toernooi gespeeld. Dit keer was het niet de Prins van Oranje, maar de ons aller bekende Griekse god Pluvius die de velden van Ter Specke onder water probeerde te zetten. Helaas voor hem is de drainage iets beter dan in 1574 en kon het toernooi toch doorgang vinden. De voorbereidingen voor dit toernooi waren door het JOT (Joke Ondersteunings Team) rond het middaguur al begonnen met het schillen van de aardappelen, het pellen en hakken van de uien, het schrapen en snijden van de wortelen zodat van al deze ingrediënten de, zoals de kleine weesjongen Cornelis Joppenszoon in het verlaten legerkamp aantrof, bekende hutspot bereid kon worden.

woensdag 21 september 2011 08:55

Dinsdagochtendspelers naar Zandvoort

We gingen naar Zandvoort al aan de zee.

We namen golfclubs en ballen mee.

Oh het is zo’n heerlijkheid.

Als de bal in de hole verdwijnt.

Daar op die links baan al aan de zee.

donderdag 15 september 2011 17:16

Nieuwe vlaggen

Omdat de vlaggen aan vervanging toe waren hebben we de bedrijven HNDB MEDIA en MODA ITALIA benaderd met de vraag of zij genegen waren deze vlaggen te bekostigen waarop ze volmondig ja zeiden. Waarvoor hartelijk dank.

dinsdag 23 augustus 2011 11:55

Dinsdagochtendgolf Zandvoort

Om gehoor te geven aan de vele verzoeken om nog eens “buiten de deur” te gaan spelen is er met Open Golf Zandvoort de afspraak gemaakt dat we komen spelen op dinsdag 20 september. De kosten bedragen net als de vorige keer €35,- p.p.

maandag 08 augustus 2011 10:43

BBQ Toernooi

Vrijdag 5 augustus was het dan zover dat het BBQ toernooi, dat in juli helaas niet kon doorgaan, gespeeld werd. De voorbereiding  van dit toernooi had heel wat voeten in aarde omdat de aanmeldingen naar een gigantisch aantal van 54 personen steeg. Om het een en ander in te slaan stelde Ben voor om samen met Joke naar Duitsland te rijden om daar, bij een bekend adres van Ben, vlees en drank in te slaan.

zaterdag 02 juli 2011 10:30

(zomer) toernooi 1 juli

Evenals voorgaande toernooien vond ook deze keer het toernooi onder goede weersomstandigheden plaats. Leek het er in de ochtend nog op dat Pluvius spreekwoordelijk roet in het eten zou gooien, werd het in de middag al gauw duidelijk dat hij het zou verliezen van zijn maatje Helios die nog een voorraadje zon in huis had en dat boven de golfbaan uitspreidde.

vrijdag 03 juni 2011 20:34

HePi toernooi

Anders dan de kop van dit nieuws doet vermoeden staat de naam "HePi" voor "Hemelvaart-Pinksteren" toernooi en niet, zoals misschien sommigen onder ons dachten, een gesponsord toernooi door de nichtjes (ik lig op mijn kussen stil te dromen) Hepi & Hepi.
donderdag 02 juni 2011 08:43

Groot onderhoud grasvelden

Het gebruik van de grasvelden vraagt jaarlijks onderhoud in de periode april t/m juli.
Na het herstel en opnieuw inzaaien zijn de velden weer optimaal te bespelen voor de verschillende sporten.
Ook als golfers hebben wij hier ons voordeel van, maar tegelijkertijd is er uiteraard de behoefte om dagelijks ons rondje van 9 holes te blijven lopen. Het is tot nu toe nog steeds gelukt om aan deze laatste eis te voldoen.
zaterdag 16 april 2011 13:02

Teek away

Onderstaand een herinnering "Wat te doen bij een tekenbeet"

Nu de temperatuur weer gaat stijgen komen we in de natuur ook onze "vriend" de teek weer tegen, dus ook op de golfbanen loopt u de kans deze rakker tegen te komen. De beet van een teek kan een bacterie overbrengen die de ziekte van Lyme veroorzaakt. De afgelopen vijftien jaar nam het aantal mensen met de rode ringvormige uitslag toe. Het RIVM start een onderzoek naar hoe vaak de ziekte van Lyme vóórkomt, wat de ziektelast is en wat de risicofactoren zijn.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 10 van 12