De inschrijving voor de golfdag bij G&C Liemeer op dinsdag 13 juni 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Ben en Casper

 

dinsdag 16 mei 2017 11:43

Golfen bij G&C club Liemeer

Hallo allemaal

We hebben weer een leuk arrangement met Golf & Countryclub Liemeer kunnen regelen. We gaan spelen op de, voor een aantal onder ons, bekende en populaire Par 3&4 baan ”De Bovenlanden”.  Met de Golf & Countryclub Liemeer is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 13 juni vanaf 09.45 uur komen spelen. 

zaterdag 13 mei 2017 08:30

Maandtoernooi van 12 mei

Bijgaand het verslag van Rob van der Zwet

Het maandtoernooi van 12 mei 2017,

Op de 12e! terwijl het altijd op de 1e vrijdag van de maand is ?  
Vanwege ‘spreiding van de evenementen’ zo schreef Dick in z’n mail.  Dat kwam voor mij wel goed uit, want op 5 mei was ik in een ander deel van het land.

Na een koud begin zou het in loop van de week mooi weer worden. Dus na de hele week binnen werken, had ik er wel zin om een rondje te spelen. Maar dat viel wel even tegen vrijdag morgen, het was één en al regen; zou het wel doorgaan? zal ik wel gaan ? Ik heb even getwijfeld, maar na raadpleging van Buienradar enz.  besloten toch te gaan.  En terecht, want alleen al qua weer werd het een prachtige middag. 

De inschrijving voor de Golftrip naar Aparthotel Delden op 31 augustus en 1 september 2017 is gesloten in verband met het bereiken van het maximale aantal deelnemers.

Met vriendelijke groet,

Casper en Harry

 


maandag 01 mei 2017 19:34

Golftrip naar Aparthotel Delden

Never change a winning formule: Delden.

De vele verzoeken om weer een golftripje naar Delden te organiseren konden wij niet negeren.

Met het management van Aparthotel Delden/Golfbaan de Lage Mors hebben wij het voor elkaar gekregen dat een ploeg gezellige mensen van Golfclub Ter Specke weer welkom is.

Wij gaan iets later dan in 2016 namelijk donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september 2017.

zondag 02 april 2017 15:45

Cross Country Golf

                             In het kader van het 10-jarig bestaan van de golfbaan, organiseert de jubileumcommissie op

vrijdag 28 april 2017

een Cross Country

De golfronde is in dit geval niet in de normale volgorde maar wordt kris-kras over de baan uitgezet. Voorbeeld: u slaat af van de tee van hole 6 naar de green van hole 9. De spelvorm is Scramble (Captain’s Choice) en men wordt ingedeeld in teams van 3 of 4 spelers die hun eigen spel spelen. 

zaterdag 01 april 2017 20:33

Toernooi 31 maart

Onderstaand het verslag van Cors van der Putten.

Mijn vriend Ton Bon is lid van de Golfclub Ter Specke en vond dat ik hier ook bij moest komen en heeft mij dit jaar lid gemaakt. Daarom heb ik mij ook aangemeld voor de maandwedstrijd van maart.

zaterdag 08 oktober 2016 14:49

Maandtoernooi oktober

Onderstaan verslag geschreven door Leo Scholte (de Goeij)

Verslag maandtoernooi van 7 oktober 2016.

In verband met het feit, dat de organisator van dit evenement op vrijdag 7 oktober niet aanwezig kon zijn in verband met een soort reünie in het Olympisch stadion van Amsterdam, wat naar mijn idee een wandelvoetbaltoernooi was voor oude, dan wel zeer oude ex voetballers, heeft Leo de Goeij samen met Simon Lagendijk de organisatie op zich genomen.

dinsdag 20 september 2016 21:10

Dinsdagochtendgolf op Liemeer

Onderstaand verslag geschreven door Henny Kloos.

Afgelopen dinsdag 20 september 2016 togen 28 dolenthousiaste golfers uit Lisse en omgeving vol verwachting naar de golf& countryclub Liemeer. Het normale dinsdagochtend inlooptoernooi was voor die dag verplaatst naar de polder tussen Papenveer en Nieuwveen. Voor degene die er nog nooit geweest is was het toch nog even zoeken. Vanaf 8.30 uur werd iedereen verwacht in het clubhuis van Liemeer. Voor de meesten was dit extra vroeg opstaan want bijna alle golfers hebben inmiddels de seniorenstatus bereikt of bijna bereikt en komen normaal niet zo vroeg hun bed uit. 

Onderstaand verslag geschreven door Harry Woerde.

Op zondag 5 september 2016 is de 5e editie gespeeld van het Ter Specke/Keukenhof golftoernooi in Lisse.
Zoals gebruikelijk wenst men de opbrengst van dit toernooi te schenken aan twee goede doelen.

Het toernooi vond plaats op de 9 holes par 3 Golfbaan Ter Specke en de tijdelijk aangelegde golfbaan rond Kasteel Keukenhof.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 2 van 12