maandag 04 september 2017 19:37

Golftrip naar Aparthotel Delden

door Casper Jansen

Onderstaand artikel is geschreven door Nel Harte

Ons golfuitje naar Aparthotel Delden 31 aug en 1 sept 2017

Weer een heel jaar hebben wij ernaartoe geleefd erover gesproken en gedroomd. Gelukkig is zo’n jaar weer snel om en reden 31 augustus de auto’s in groten getale weer richting Het Hof van Twente naar het plaatsje Delden. Daar werden wij weer vriendelijk en gastvrij ontvangen met een heerlijk kopje koffie met een heuse krentenwegge. Na zo’n reis gaat dat er wel in.

dinsdag 29 augustus 2017 19:16

Uitslagen ZondagMiddagCompetitie

door Dick Faas

Natuurlijk mogen we terugkijken op een paar fantastische zondagen waarop de allereerste Clubkampioenschappen werden gespeeld, maar we mogen uiteraard met hetzelfde positieve gevoel terugkijken op de eveneens allereerste ZondagMiddagCompetitie. Gedurende zes zondagen werd gestreden om de overwinning in zowel de sector bruto-score (het totaal aantal slagen over 9 holes) als de sector netto-score (het aantal slagen onder aftrek van het aantal extra slagen op basis van de handicap). Alleen de vier beste uitslagen werden meegeteld, zodat men een slechte dag kon laten vervallen.

dinsdag 29 augustus 2017 08:20

Succesvolle eerste clubkampioenschappen

door Dick Faas

Succesvolle eerste clubkampioenschappen.

 

In het kader van het 10- jarig bestaan had de jubileumcommissie het plan om voor het eerst de clubkampioenschappen van Golfclub Ter Specke te organiseren.

Dit initiatief werd enthousiast ontvangen want aan de kwalificatieronde op zondag 20 augustus deden maar liefst 47 golf(st)ers mee.

In de finale , één week later, was ruimte voor 18 heren en 9 dames.

Op beide dagen bestond een flight uit 3 spelers en er werd gestart met een interval van 10 minuten.

Het komende maandtoernooi wordt niet gespeeld op vrijdag 1 september maar een week later op vrijdagmiddag 8 september. Een groot deel van onze vaste deelnemers is op 1 september namelijk aan het golfen in Delden op Golfbaan De Lage Mors in het kader van het jaarlijkse arrangement aldaar.

woensdag 16 augustus 2017 14:23

ZondagMiddagCompetitie in beeld

door Dick Faas

Nu de ZondagMiddagCompetitie inmiddels achter de rug is, maar de definitieve uitslag pas bekend zal worden gemaakt op zondag 27 augustus bij de afsluiting van het Clubkampioenschap, kunnen we niet nalaten om u een sfeerimpressie aan te bieden in de vorm van bijgaand door onze hoffotograaf Harold Wassenaar opgemaakt foto-album.

Niet alleen de zomer vliegt voorbij, maar ook de 6 weken durende ZondagMiddagCompetitie zit er na vandaag al weer op. Iedere deelnemer en bezoeker aan dit festijn kijkt enthousiast terug op deze festiviteit waarbij strijd en gezelligheid hoogtij vierden. Een grote pluim voor de jubileumcommissie die de organisatie tot in de puntjes heeft verzorgd. De spanning wordt er nog wel even in gehouden, omdat de definitieve uitslag pas kenbaar zal worden gemaakt bij de afsluiting van het Clubkampioenschap dat a.s. zondag 20 augustus zijn eerste ronde kent. Voor alle duidelijkheid volgt hier nog eens het programma. 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 7 van 52