Het maandtoernooi van 3 maart 2017 stond geheel in het teken van het bereiken van de 65-jarige leeftijd van onze golfleraar en wie kan beter verslag doen dan het onderwerp zelf. 


"Het was een speciaal maandtoernooi in verband met de 65 ste verjaardag van Leendert.

De dag begon zonnig maar naarmate de starttijd dichterbij kwam betrok het weer.

Het aantal deelnemers was 39 ondanks de mindere weersverwachting wilde iedereen er toch bij zijn. Helaas 1 afzegging door griep van Gerard van Dijk, beterschap Gerard!

Er waren 9 dames en 30 heren verdeeld over 9 flights. Na even te hebben stil gestaan bij de ziekte van Steve Powell werden de flights bekend gemaakt. En om 13.45 ging iedereen van start.

Het team JOT had weer gezorgd voor koffie met soesjes en tijdens de wedstrijd werd iedereen getrakteerd op een drankje en poffertjes.

vrijdag 24 februari 2017 12:52

Maandtoernooi in het teken van Leendert

door Dick Faas

Met de wetenschap dat oud-voetballer en nu al jaren lang golfleraar Leendert de Goeij is geboren op 29 februari 1952, passeert hij de komende week de grens van de 65-jarige leeftijd. Reden genoeg om het komende maandtoernooi op vrijdagmiddag 3 maart daar toch even bij stil te staan. De op en top sportman is nog steeds gek van het spelletje voetbal, zodat er geen weekend voorbij gaat of hij staat wel ergens langs de lijn. Daarnaast heeft hij een grote passie voor het golfen en heeft dan ook na zijn voetbalcarrière van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Wie hem kent weet dat hij overactief is en dat hij zijn wilde haren nog lang niet is verloren. Reden genoeg om de drempel naar de 65 niet te zien als een afsluiting, maar juist als een moment om er nog eens jarenlang lekker tegenaan te gaan. Hij is direct geliefd of men heeft tijd nodig om aan hem te wennen. Wij met zijn allen, zien hem als de gangmaker op onze golfbaan, welke een professionele aanpak van zijn vak weet te combineren met een flinke dosis humor en een zeer sociale instelling naar alle mensen om hem heen. Hopelijk kan hij nog jaren mee en zal hij kunnen blijven genieten van de uitoefening van zijn vak op onze golfbaan.  

Vrijdag 17 februari was het dan zover. Zo’n 30 personen hadden zich opgegeven.

Iedereen was verwachtingsvol wat er zoal geboden zou worden.

Martijn Claassen van WERELDWIJNEN Lisse, samen met de leden van de evenementencommissie, hadden alles voorbereid.

donderdag 09 februari 2017 21:53

Spectaculair rondje golfen Peter Slobbe

door Dick Faas

Onder winterse omstandigheden (1 graad onder nul maar met een gevoelstemperatuur van - 7) heeft Peter Slobbe vanmiddag alle golfrecords van Golfbaan Ter Specke weten te verbreken. Tijdens zijn Qualifying-18 holes ging hij op de eerste 9 van start met een birdie gevolgd door 3 parren op 2,3 en 4 om na een birdie op 7 af te sluiten met nogmaals een par op 9. Daarmee sloot hij af met 29 slagen en door zijn handicap 35 met 26 stablefordpunten.

Het fraaie weer heeft niet alleen weer veel deelnemers getrokken maar ook waren een aantal vogeltjes van de partij. Een verslag van André Jansen: 

Alle ingrediënten voor een geslaagd golftoernooi waren op vrijdag 3 februari 2017 aanwezig. Goed weer (droog en weinig wind), 38 deelnemers die enthousiast stonden te trappelen om te beginnen, een welbespraakte pro die zijn welkomstwoord (met spiekbriefje) klaar had en aandacht vroeg voor de zieke leden die er helaas niet bij konden zijn en de dames van de catering die voor de inwendige mens zorgden.

Door dit alles is er goed gespeeld. Vier deelnemers hebben een Birdie geslagen. Yvonne op hole 9, Ton op hole 4, Harold op hole 1 en Casper op hole 6. Zie de trotse winnaars op de fotoreportage.

donderdag 26 januari 2017 16:46

Maandtoernooi 3 februari: It Giet Oan !

door Dick Faas

We zitten nu nog in winterse sferen, maar de echte schaatsliefhebbers moeten we voor de komende week helaas teleurstellen. Om met de woorden van Henk Kroes te spreken: It Giet Oan ! maar danwel op onze eigen golfbaan en niet op de slootjes en vaarten van Friesland. Na het weekend kunnen we weer volop golfen en voor vrijdagmiddag 3 februari is de verwachting: 10 graden boven nul bij een lekker zonnetje.  Kortom het wordt weer tijd om achter de geraniums vandaan te komen en de golfijzers uit het vet te halen. De organisatie staat dan garant voor een gezellig maandtoernooi waar uw aanwezigheid erg op prijs wordt gesteld.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 9 van 51