dinsdag 11 september 2018 16:56

Golftoernooi zondag 9 september Golfclub Ter Specke

door  Dick Faas

GOLFTOERNOOI ZONDAG 9 SEPTEMBER GOLFCLUB TER SPECKE 

Al enige tijd speelde onze golfpro Leendert de Goeij met de gedachte om een golftoernooi te organiseren voor leden van GolfclubTer Specke die weinig of geen toernooi ervaring hebben en nog niet zo lang met deze mooie sport bezig zijn.

Afgelopen zondag 9 september was het eindelijk zo ver en stonden 24 enthousiaste spelers te trappelen om de baan op te gaan.

De zon scheen volop, de temperatuur was heerlijk  en om 14.10 werd het startsein gegeven. De stemming zat er al meteen goed in en op elke hole was het een en al bedrijvigheid om tot een goede score te komen.

Er werd gespeeld volgens het stroke-play systeem maar met 8 slagen moest de bal opgeraapt worden om de snelheid er een beetje in te houden.

Golfpro Leendert reed met wedstrijdassistenten Adri en Ko in de buggy van hole naar hole om de boel in de gaten te houden en iedereen hield zich keurig aan de regels. Het plezier spatte er van af.

Na afloop was er natuurlijk een gezellige borrel met heerlijke hapjes (met dank aan Joke en Petra) op het zonovergoten terras en was iedereen benieuwd naar de uitslag. Leendert had voor leuke prijsjes gezorgd.

De uitslag was als volgt:

Bij de dames 1: Carla Rutgrink   2: Willemien Boon  3: Marianne v. Veen.

Bij de heren 1: Fred de Vries  2: Harry v.d. Zwet  3: Rowdy v.d. Zwet.

Al met al kunnen we terugblikken op een fantastisch en vooral ook leerzaam golf-toernooi en was het erg leuk om op deze manier medespelers van Golfclub Ter Specke te leren kennen.

Voor herhaling vatbaar….

Willemien Boon

Zie ook bijgaand foto-album