In het kader van het 10-jarig bestaan van de golfbaan heeft de jubileumcommissie in 2017 een ZondagMiddagCompetitie opgezet gedurende een aantal van zes aaneengesloten zondagmiddagen.

De wedstrijdvorm was toen “Strokeplay” en de score van de dag werd omgezet in een puntensysteem. Wie minstens 4x mee speelde, werd automatisch geplaatst in het eindklassement; speelde men alle wedstrijden, dan telden de twee laagste dag-scores niet mee voor het eindklassement. In het vervolg op het jubileumjaar is een permanente toernooicommissie ontstaan, welke als een vast item een vervolg wenst te geven aan de ZondagMiddagCompetitie en wel op de vijf zondagen 1, 8, 15, 22 en 29 juli. Nadere informatie zal nog volgen.

Zondagmiddagcompetitie 2018

 

De Toernooicommissie organiseert op de zondagen 1-8-15-22-29 juli een:

                        zondagmiddagcompetitie

De competitie start op zondag 1 juli 2018 gedurende vijf aaneengesloten zondag-middagen. De laatste competitiedag en tevens prijsuitreiking is op zondag 29 juli 2018. De wedstrijdvorm is “Strokeplay” met stableford berekening, hiervoor zijn  wel 4 Qkaarten nodig voorafgaande aan de wedstrijd om mee te doen voor de klassering. Wie minstens 4x meedoet,  wordt automatisch geplaatst in het eindklassement; speelt men alle 5 wedstrijden dan telt de laagste dag-score niet mee voor het klassement.  

De inschrijving vindt plaats via OGS en is open vanaf 10 juni a.s. u kunt  zich gelijk voor vijf weken inschrijven, minder is ook mogelijk. We streven ernaar 3 deel-nemers per flight maar maximale inschrijving is 36. Daarna komt u op de reserve-lijst. Inschrijving sluit steeds de donderdag om 23.00 uur voorafgaande aan de speelzondag. De inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met een actuele EGA-handicap. Kosten voor deelname bedragen 1,50 p.p. welke per zondagmiddag te voldoen bij inschrijving. Op de zondagmiddag zelf bent u welkom vanaf 12.30-13.15 uur voor inschrijving. De Driving-range is eveneens open vanaf  12.30 uur. Wedstrijd start om 13.30 uur via een “Shotgun”

                                       De toernooicommissie 

                        Maria van Ruiten-Peter Staats-Jan Dofferhoff-Ank Scholte