donderdag, 25 april 2019 13:46

Uitnodiging maandtoernooi 3 mei

 

De maand april kenmerkt zich op sportgebied tot nu toe door uitersten. Als voetballiefhebber genieten we natuurlijk nu volop van Ajax, maar ook Tiger Woods hebben we met het winnen van de Masters ook weer in onze harten opgesloten. Ook kennen we in Mathieu van de Poel weer een nieuw fenomeen nadat hij op spectaculaire wijze de Amstel Gold Race wist te winnen. Blij verrast zijn we in april natuurlijk ook met de onverwacht zomerse periode en genoten we volop van de kleurrijke bloemenpracht op de bollenvelden. Intens verdrietig zijn we echter als het gaat om de vreselijke aanslagen in Sri Lanka. Het leven gaat echter door en ook al wordt het weer nu wat wisselvalliger, kijken we toch al weer uit naar het komende maandtoernooi op vrijdagmiddag 3 mei a.s.

Zoals te doen gebruikelijk wordt gespeeld op basis van stableford-telling en worden de scorekaarten ingevoerd in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.
Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 2 mei om 12.00 uur via OGS of in uiterste nood ook per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan. Bij de indeling van de flights wordt een maximum van vier golfers gehanteerd.

IMG 8527


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022