donderdag, 21 maart 2019 09:54

Uitnodiging maandtoernooi op vrijdagmiddag 29 maart 2019

Op woensdag 20 maart is op het Noordelijk halfrond de astronomische lente begonnen. De natuur komt weer in bloei en we kunnen de kwakkelwinter met veel regen en wind nu gelukkig achter ons laten. Met het openen van de Keukenhof hebben nu alle golfers waarschijnlijk ook hun golfijzers wel uit het vet gehaald. Neemt niet weg dat er gewoon het hele jaar door gegolfd wordt en zeker op Golfbaan Ter Specke met zowel de maand- en inlooptoernooien als de bijna afgesloten laddercompetitie. Voor a.s. zondag staat het Lente-golftoernooi weer op het programma en stiekem kijken sommigen ook al weer uit naar de voor juli en augustus geplande ZondagMiddagCompetitie. Omdat het jaarlijkse groot onderhoud op maandag 1 april weer van start gaat, staat het komende maandtoernooi nu gepland voor vrijdagmiddag 29 maart a.s. 

Zoals te doen gebruikelijk wordt gespeeld op basis van stableford-telling en worden de scorekaarten ingevoerd in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.
Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 28 maart om 12.00 uur in het golfclubhuis of in uiterste nood ook per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan.

keuken


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022