maandag, 11 maart 2019 12:28

Gratis kennismakings-golfcursus voor beginners

Hoewel voor de diehards het golfseizoen een vol kalenderjaar bestrijkt, begint voor de gelegenheidsgolfer het seizoen pas als de ergste kou uit de lucht is. Het is dus nu de hoogste tijd om de clubs uit het vet te halen. Bewegen staat aan kop van het gezondheidsadvieslijstje en de golfsport kan daar een prachtige invulling voor zijn.

Heeft u zich dan ook ooit afgevraagd of de golfsport iets is voor een gezonde invulling van uw vrije tijd, maar voelt u zich onzeker bij al die duur ogende golfresorts in die glooiende duinlandschappen, dan kunnen we u geruststellen. Golfsport kan namelijk ook laagdrempelig en blijkt dan een betaalbare sport voor een brede laag van de bevolking. Een duidelijk voorbeeld hiervan is Golfbaan Ter Specke gelegen op en rond de voetbalvelden van FC Lisse. En om die bereikbaarheid te tonen biedt de golfclub nu ook nog een gratis kennismakingscursus voor beginners.

Golfbaan Ter Specke heeft een NGF-status en kenmerkt zich vooral door een informele sfeer alsmede een sociaal karakter waar gezelligheid de boventoon voert. Mede door de inzet van een groot aantal vrijwilligers is het golfen hier ook goed betaalbaar.

Daar komt bij dat de club ook beschikt over een indoor oefenruimte, waardoor het weer nooit een spelbreker kan zijn.

De gratis kennismakingscursus voor beginners bestaat uit 6 lessen van 60 minuten inclusief ballen en clubs waarvan 1 intakegesprek, 4 praktijklessen en 1 baanles. U leert de basisbeginselen van golf om na de cursus op een plezierige en ook veilige manier baanervaring op te doen. Na enkele extra lessen verkrijgt u uw baanpermissie om aansluitend door te gaan voor uw eerste handicap.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met golfleraar Leendert de Goeij. Hij kan u alles vertellen over de mogelijkheden. Leendert is te bereiken mobiel 06-55140583 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Let wel op: de cursus is op basis van minimaal twee personen. En dat is logisch, want niets is gezelliger om een sport te starten met meerdere personen.

Golfer

 

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022