zondag, 10 april 2022 19:53

Verslag winterladder jan-feb-mrt 2022

De winterladder is ten einde. IJs, weder, corona en verbouwing trotserende zijn (bijna) alle wedstrijden gespeeld. Helaas moest een enkeling opgeven, maar toch konden we 284 wedstrijden noteren !! (waarvan in december slechts.......één). Dus werd het in januari zó druk dat de toernooicommissie er een weekje achteraan moest plakken. Was vorig jaar nog het "doelsaldo" bepalend, dit keer waren de overwinnaars zowel bij de dames als bij de heren overduidelijk. Rob van der Zwet eindigde met 22 punten ruim voor de nrs 2 en 3(Niek van Ginkel met 17 en Peter Staats met 15) als eerste. Coby Staats presteerde bij de dames zo mogelijk nóg beter: met 20 punten stak zij Maria van Ruiten (14) en Marijke Groot (11) duidelijk de loef af! Frappant hierbij was dat beide winnaars de laatste 2 maanden niet één punt lieten liggen !!

Maar daar ging het natuurlijk eigenlijk helemaal niet om! Gezellig mensen ontmoeten die je niet elke (winter) dag tegenkomt en wedstrijdritme behouden staan uiteraard 1 en 2.

De winnaars van harte gefeliciteerd. Naast een ereplaats in de annalen van ter Specke en de eeuwige (voor 1 jaar dan) roem zal de toernooicommissie hen nog verrassen met een passend aardigheidje.

Tot slot rekenen wij erop dat we volgend jaar weer minimaal net zo veel (liever nog méér) enthousiastelingen mogen begroeten dan dit jaar.

Aangezien er ook een beginnerspoule is opgezet en beginners volgende winter natuurlijk geen beginners meer heten rekenen we daar wel op!

De volledige uitslag is inmiddels aan de betrokkenen ge-emailed.

Noteert u allen 1 oktober maar alvast in uw agenda

de toernooicommissie

golfcollageladder


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022