woensdag, 14 april 2021 20:01

FC Lisse ook overdag volop in gebruik door golf

 • Dit artikel werd vandaag geplaatst op de facebook-pagina van FC Lisse

  14 apr 2021 Hubert Habers

 • Een 'open sportpark' met aanbod voor alle doelgroepen is de toekomst voor sportverenigingen, met het schaarser worden van ruimte. Menig bezoeker kijkt de ogen uit over de bezetting van Ter Specke. Zo was het parkeerterrein afgelopen dinsdagavond bijna vol, met atleten op veld 5 en 6, alle andere voetbalvelden bezet met trainingen en volop wandelaars en mountainbikers op de wielerbaan. Maar ook overdag zijn de velden in gebruik, met ouderensport, kinderopvang, voetbaltraining en natuurlijk onze golfafdeling. Met recht 'onze' golf, want de baan ontstond vanuit FC Lisse en de voetbalclub heeft belang bij onze golftak!

  Dit optimale gebruik van het park is iets om trots op te zijn maar vraagt ook begrip voor elkaar. Ook vanwege de veiligheid van de rondvliegende golfballen, voor onze voetballers, maar ook voor hondenbezitters die een rondje wielerbaan maken en soms ook wel eens een veld oversteken.

  De grasvelden worden op maandag t/m vrijdag van 8.30-18.00 uur gebruikt voor golf en op zondag van 8.30-zonsondergang. De kunstgrasvelden 7 en 8 zijn van maandag t/m vrijdag (behalve woensdag) in gebruik van 9.00-15.00 uur en op woensdag van 9.00-13.00 uur. Daarna starten de trainingen van FC Lisse. Vaak is veld 10 overdag wel beschikbaar om een balletje te trappen. Als dat niet het geval is zijn er ook in Lisse verschillende trapveldjes. De 'marshal' van de golfbaan is overdag als gastheer aanwezig kan je vertellen wat er wel en niet mogelijk is als je een balletje wil trappen.

   

  golfcollageaanbieding

   
 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022