zaterdag, 03 april 2021 20:18

Verslag Laddercompetitie

Terwijl we al eerder konden vaststellen dat het maandtoernooi en het dinsdag-inlooptoernooi een traditie zijn geworden, kunnen we daar inmiddels de laddercompetitie wel aan toevoegen. Onder de bezielende leiding van Peter Staats is ook de competitie van oktober 2020 t/m maart 2021 voortreffelijk verlopen. Peter doet onderstaand verslag:   

"t Is weer voorbij, die mooie winter........

En dus ook de, inmiddels traditionele, winterladder. Zo'n 30 enthousiastelingen trotseerden in 6 poules weer, wind en sloopwerkzaamheden om met elkaar de clubs te kruisen. Dit keer in matchplay-vorm. Voor het eerst. Maar aan de leuke reacties te horen vast niet voor het laatst!

Nadat (vrijwel) alle partijen waren gespeeld bleken er bij de heren twee te zijn met eenzelfde aantal wedstrijdpunten: Peter v.d.Drift en Hans v.d.Zwet hadden beiden 19 ounten uit 12 wedstrijden. Omdat Peter 11 holes meer wist te winnen (135) dan Hans (124) is Peter de uiteindelijke WINTERKONING. Maurits v.d. Loo en Rob v.d. Zwet volgden op enige afstand met 15 punten gedeeld 3e. Bij de dames was Yvonne Allebes de allerbeste en derhalve WINTERKONINGIN met 15 punten, direct gevolgd door Fernanda v.d. Drift met 14 en Coby Staats tezamen met Marijke Groot 3e met 14 punten.

De beide winnaars ontvangen naast de eeuwige eer een aardigheidje (gerelateerd aan de afgelopen winterperiode). Dit kunnen zij vanaf dinsdag afhalen in onze kantine. De triomfantelijke rondrit over de velden in een feestelijk versierde buggy moeten we dit jaar helaas laten schieten. U begrijpt wel waarom.

Allen bedankt voor de sportieve deelname en........graag tot de volgende ladder !!

Peter Staats"

Nogmaals dank en nu maar weer wachten tot oktober a.s.

De Golfer

golfcollageladder 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022