dinsdag, 12 januari 2021 21:13

Verlenging lockdown en diversen

Verlenging lockdown en presentje vrijwilligers

Nu de lockdown met nog eens 3 weken is verlengd, is duidelijk dat het moeilijk is om op korte termijn een momentje in te lassen om het al eerder aangekondigde en nu op de plank liggende presentje persoonlijk te overhandigen. Onze waardering is daar niet minder om. Als alternatief is er daarom maar voor gekozen om de presentjes vanaf komende donderdag t/m volgende week vrijdag te laten afgeven door de dienstdoende marshal. Daarna zullen wij de balans opmaken voor wat betreft de vrijwilligers, welke dan nog niet van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om langs te komen. Mocht u echt verhinderd zijn, dan kunt u dit even laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De geschiedenis herhaalt zich ……….

In het jaar 1981 mocht ondergetekende als secretaris/penningmeester samen met voorzitter Wim Randsdorp van Sportcomplex FC Lisse na een lange periode van vergaderen eindelijk de eerste paal zien slaan van het huidige sportcomplex van FC Lisse. Met Horsman & Co als de verkozen aannemer hebben we toen een prachtig gebouw tot stand zien komen en mochten we in maart 1982 de oplevering beleven. Nu precies 40 jaar later gaat binnenkort weer een nieuwbouw van start en zien we met het stapje voor stapje slopen van de huidige bouw een stukje geschiedenis verloren gaan. De accommodatie is echter niet meer van deze tijd en afgaande op de berichtgeving mogen we met de nieuwbouw wel iets heel bijzonders tegemoet zien. Eerst wordt er een nieuwe sporthal gebouwd (oplevering juli 2021) en direct na de sloop van de oude hal wordt daarna gestart met de bouw van de FC Lisse-accommodatie om volgens planning in juli/augustus 2022 tot oplevering te komen. In bijgaand filmpje wordt het een en ander nog eens nader toegelicht.

Top 10 van albatrossen op de Europese tour

Zo moeilijk het voor ons is om weer eens een parretje te spelen, zo eenvoudig lijkt het voor de professionals om zelfs een birdey te spelen. Een hole-in-one komt zo af en toe voor, maar dan vaak net niet op de hole waar de auto als prijs is ingezet. Het is ook best vermakelijk om te zien dat men een albatros speelt ofwel 2 slagen onder de par van de hole. Bijgaand kunt u genieten van de Top 10 van albatrossen.

Blijf gezond en hou allemaal nog even vol !!

DF

golfcollagegezellig


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022