donderdag, 24 december 2020 10:16

Langzaamaan tikt 2020 weg…

Een bewogen jaar laten we achter ons. Al vanaf maart is ons leven in de greep van corona. De impact hiervan op onze levens is groot. We kennen verliezen van geliefden, verlies van arbeid en inkomen bij naasten en bekenden, we moeten ons beperken in contacten, kinderen en kleinkinderen blijven op te grote afstand, de meeste daagse dingen gaan lastiger dan we gewend zijn. En we moeten nog even volhouden.

Maar … heb je het al gezien? Gemerkt? De donkere dagen voor Kerstmis zijn al weer voorbij. Er gloort licht aan de horizon… het feest van het Licht komt eraan.

En de golfbaan floreert, dat ook. Dankzij de vrijwilligers. De inzet van deze vrijwilligers is bij de Sint niet onopgemerkt gebleven, lazen wij eerder. Gelukkig. De club kent zo’n 50 vrijwilligers en daar zijn wij blij mee en trots op. Eerlijk gezegd: we kunnen niet zonder… Hoor jij er ook al bij?
Elk jaar organiseert het bestuur een vrijwilligersfeestje. Helaas sneuvelde ook dat dit jaar. De Nieuwjaarsreceptie, HET moment om elkaar te treffen en de “hand te schudden” ( hoe 2019 is dat …), zal dit jaar niet plaatsvinden. En toch wil het bestuur een gebaar maken naar deze harde werkers. Als dank voor alle inzet van deze onmisbare leden, heeft het bestuur een present (je). Ergens in januari, zal er een moment van geven komen. Wat in het vat zit …..

Wat het sportieve element betreft: golf is Booming! Ondanks de protocollen en maatregelen, heeft onze golfbaan nog veel meer mensen op de baan gezien dan andere jaren. Wel een beetje logisch: golf is zo ongeveer de enige sport die beoefend kan worden in coronatijd. Toch hebben wij ook leden gemist dit jaar. Wij hopen dat zij het nieuwe jaar ook weer een rondje komen/durven lopen. Ook de maandtoernooien en andere clubactiviteiten liggen nog op de plank, wel klaar om weer te starten.

Het bestuur van Golfclub Ter Specke wenst jou en de jouwen

        Fijne Feestdagen en een hoopvol 2021.

Zoek en vind de vele licht- en prikpuntjes die er echt zijn. Op zoek naar een lichtpuntje is het bijzonder vermakelijk als we vaak zien dat de appel niet ver van de boom valt. In de golfwereld is dit niet veel anders afgaande op dit filmpje:

Charlie Woods a Copy 'CAT' of Tiger Woods | Tiger Woods Son Playing Golf | Like Father Like Son - YouTube

Tot op de baan.

Namens het bestuur,

Maria van Ruiten

golfcollagewinter2020


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022