dinsdag, 15 december 2020 12:37

Corona: Golf van 4 naar 2

Uiteindelijk is toch gebleken dat de man met de hamer nodig is om in afwachting van een vaccin het corona-virus echt onder de duim te krijgen. Juist in de winter kan een dergelijk virus zich nog gemakkelijker verspreiden en dat zeker als blijkt dat sommige mensen inmiddels corona-moe zijn en het daarom wat minder nauw nemen met de afstandsregels.  Kijkende naar de overvolle winkelstraten en het gegeven dat de bron van besmettingen nu vooral bij de jeugd ligt, zijn de extra afgekondigde maatregelen dan ook niet vreemd. Gelukkig kunnen we wel blijven golfen en dat uiteraard met inachtneming van de al bestaande maatregelen zoals het bewaren van afstand en thuis blijven bij klachten. De enige bijdrage die van ons golfers wordt verwacht, is dat we voorlopig t/m 19 januari met maximaal 2 personen een flight mogen vormen.  

Inloop dinsdagmorgen     
Uiteraard gaat de inloopcompetitie gewoon door, maar wel met de kanttekening dat de flights weer uit maximaal 2 personen bestaan en dat de pauze tussen de starttijden weer naar 6 minuten gaat. Aanmelding vooraf blijft gewenst op maandagmorgen bij de marshal via 06-51717674.  

Voor iedereen zal het zeker in deze donkere dagen en met kerst en oud en nieuw in het vooruitzicht moeilijk zijn, maar een goede remedie daartegen is af en toe nog een rondje te golfen en uit te zien naar het beloofde vaccin. 
Houdt allemaal moed en blijf in ieder geval gezond.
                      
Het bestuur

golfcollagecorona


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022