zaterdag, 12 december 2020 10:16

Ode aan de vrijwilliger

Bij Golfbaan Ter Specke zijn achter de schermen vele vrijwilligers actief op allerlei vlak. Als marshal, als commissie- of bestuurslid, danwel als medewerker van de onderhoudsploeg.

Van een van onze leden ontvingen wij bijgaande lofbetuiging, welke wij u niet willen onthouden.

DE ONDERHOUDSPLOEG

2020 stond in het teken van Corona en onze minister-president, door de lock-down’s raakten we depri en soms ook in een isolement.    Voor de onderhoudsploeg ging er dit jaar juist een wereld open, men kreeg nu alle ruimte om her en der overbodig opschot te slopen.      

Er groeide dit jaar iets moois onder supervisie van ene Johan R., via een geweldige inhaalslag kwam het onderhoud heel erg ver.          Voor een nieuw handboek of instructie zat Johan vaak achter de PC, ook ging hij soms in overleg met Gerrit Meiland of Mike van der Lee.

Ballenvangers werden gerepareerd of voorzien van harmonicagaas, genietend van de natuur met soms het zicht op een verdwaalde haas.                  Dankzij het vele snoeien heeft alles nu een face-lift ondergaan, in de wedstrijd om het green-label staan we inmiddels bovenaan.

Samenwerking werd aangegaan met zowel de FC als ook de RTV, wil je ook deelnemen dan moet je wel beschikken over een prima CV.                              De koffiepauze om half elf is echt iets voor mannen onder elkaar, sterke verhalen of een schuine mop vormen dan geen enkel bezwaar.

Plezier staat voorop en zo zijn ook nieuwe vriendschappen ontstaan, onderwijl wordt daarbij ook nog eens gewerkt aan een perfecte baan.                          Niets dan lof voor al deze mannen met ieder zijn eigen taak, en geloof me: dat valt bij ons golfers bijzonder goed in de smaak.

De Golfer

Golfcollageonderhoud


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022