dinsdag, 10 november 2020 15:53

Nieuwbouw, golflessen en nieuwe leden

Putting green gesneuveld.
Ja, we wisten dat het eraan kwam.. slopen voor de nieuwbouw.
Er wordt geschoven en verplaatst, alles om alle activiteiten op het sportterrein te kunnen laten doorgaan tijdens de nieuwbouw fase. En ergens moet ‘de bouwplaats’ komen.
Ach, het eerste wat sneuvelt is onze putting green. Hij gaat dienst doen als fietsenstalling.  De komende maanden zullen er op verschillende fronten veranderingen ontstaan. Loop- en rijroutes kunnen wijzigen: wees alert op aanwijzingen en markeringen. Maar, niet getreurd, er komt een nieuwe putting green. Het kan wel nog even duren….

Nieuwe golfpro’s
Naast Leendert zullen er vanaf eind november 2 nieuwe golfpro’s actief zijn op onze golfbaan. Ralph Staal en Arjan Stokman zijn bereid gevonden ook bij ons golflessen te gaan geven. Binnenkort kunt u op de site nader met hen kennismaken.
Het lessenaanbod en werkwijze ( in tijden van corona) volgen binnenkort.
Ook de “Inlooplessen” komen terug, nu niet op vrijdag maar op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur. Inschrijven  hiervoor zal nodig zijn.

Leendert de Goeij
We wisten dat het stond te gebeuren, en ja, het ging echt door, de operatie van Leendert.  De komende maanden zal hij - meer dan hem lief is - zittend moeten doorbrengen. Een zware tijd voor hem. We hopen hem volgend jaar toch weer mobiel en bright en shiny terug te zien op de golfbaan. Om Leendert een zetje te geven in de goede richting, zou het overigens leuk zijn om hem zo af  en toe een kaartje te sturen naar zijn adres Rhijngeesterstraatweg 177, 2343 BW Oegstgeest.

Corona vouchers
Ben jij in het bezit van een voucher voor The Dunes ( de zogenaamde coronavoucher) en heb je die nog niet verzilverd: geen paniek. De geldigheidsduur is verlengd tot en met 31 maart 2021.

Bonusactie
Omdat de feestmaand nadert, willen wij niet achterblijven in de feestvreugde. Het aantal mensen dat ‘rondjes loopt’ op Ter Specke neemt toe. Immers, buitenspelen mag.
Toch is er ook nog ruim voldoende plek voor nieuwe leden. En elk nieuw lid wordt gevierd. Dus, mocht jij iemand weten te enthousiasmeren voor golf en te verleiden tot een lidmaatschap, dan biedt de golfclub jou een cadeaubon aan van € 30,-. Deze bon kan je besteden bij óf restaurant De Heerenkamer óf bij het etablissement Het Smaakhuis in Lisse.  
Een binnenkomertje dat je kan gebruiken voor nieuwe golfers is natuurlijk het riante aanbod van 4 gratis “Kennismakingslessen” op golfbaan Ter Specke. Ik zou het zeker meenemen in het enthousiasmeren: eerst even proeven wat dat is: golfen. Zie de site voor meer info.

En mis het krantenartikel in de buijzepers over de golfbaan niet …..

Namens het bestuur

golfcollagezandvoort


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022