zondag, 28 juni 2020 13:20

Inlooptoernooi op de dinsdagmorgen gaat weer van start

Als golfers zijn we wel een beetje klaar met het corona-virus, maar zoals Hugo de Jonge het overduidelijk aangeeft geeft “het virus is nog niet klaar met ons”.  Bij het nog verder versoepelen van de maatregelen blijft voorzichtigheid dus geboden en dat betreft dan vooral het navolgen van de basisregels, welke bestaan uit de 1,5 mtr. regel, de hygiëne-regels en het thuisblijven bij klachten. Vanaf 1 juli mag er ook weer in wedstrijdverband worden gegolfd, zodat we ons zeer gelukkig prijzen, dat het inlooptoernooi op de dinsdagmorgen vanaf dinsdag 7 juli weer van start kan gaan. 
De inloopcommissie heeft zich inmiddels beraden en meldt ons de volgende daarbij te hanteren regels:
a) Tevoren reserveren is verplicht en kan uitsluitend telefonisch op maandag 6 juli tussen 10.00 uur en 14.30 uur bij de dienstdoende marshal via 06-51717674.
b) Er wordt een absoluut maximum van 36 spelers gehanteerd.
c) Het golf-clubhuisje is slechts toegankelijk voor de commissie-leden, de golfpro en de dienstdoende marshal. Er is dus geen koffie uit de Seneo beschikbaar.
d) Samenscholen moet vermeden worden, dus ga na inschrijven inslaan, putten o.i.d Houdt afstand!
d) Zoveel mogelijk gepast betalen(wisselen geeft risico)
e) Het inschrijfgeld bedraagt als vanouds weer € 3,00, waarbij €1,00 wordt gespaard voor toekomstige buiten de deur te organiseren toernooien.
f) Na het rondje golfen is er koffie, koek beschikbaar op de beide terrassen voor. Bij slecht weer in de voetbalkantine. Let daarbij op de ter plekke aangegeven regels.
g) Gedurende de inloop ochtend, dienen de hygiëneregels en de 1,5 mtr. regel gehandhaafd te worden.
 
Ondanks deze geringe beperkingen hopen wij weer gezellige en sportieve inloop ochtenden te hebben!

De inloopcommissie: Jan Westein, Henk Bijker en Maurits van de Loo. 

golffun1

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022