maandag, 16 september 2019 09:37

Verslag clubkampioenschap 2019

Hallo leden van golfclub Ter Specke, ik wil mij even voorstellen, aangezien niet iedereen mij kent.

Ik ben de nieuwe clubkampioen van de golfclub en mijn naam is Leo Scholte .

Vorige week zondag zijn de voorrondes gespeeld en dit resulteerde in mijn geval, dat ik met een ronde van 33 geplaatst was voor de finale.

Ik was niet de enige die een scorekaart inleverde van 33, Geert Timmerman en Gerard van Dijk ( de kampioen van vorig jaar ) deden hetzelfde, derhalve speelden wij in dezelfde flight tijdens de finaleronde.

Je gaat ervan uit, dat spanning bij een wedstrijd hoort en dat is ook zo, maar dan een gezonde spanning, echter Geert had daar in het begin het meest last van, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam hij steeds meer in zijn spel.

Gerard en ik gingen gelijk op en het leek erop, dat hij zijn titel zou gaan prolongeren, echter op hole 9 ging hij in de fout en kon ondergetekende op gelijke hoogte komen waardoor een barrage onvermijdelijk werd.

Geert intussen was als een sluipmoordenaar naderbij gekomen, maar hij bleef steken op een slag van Gerard en mij, derhalve werd er tussen twee personen op hole 8 gespeeld om het kampioenschap met eventueel een vervolg op hole 9.

Zover kwam het niet, Gerard kon waarschijnlijk de druk niet aan en speelde een belabberde barrage, waardoor ondergetekende kampioen is geworden.

Ook bij de dames hebben wij een nieuwe kampioen gekregen, Maria van Ruiten is onttroond en haar plaats als kampioen is ingenomen door Xandra Dietz [ gefeliciteerd Xandra ].Verder wil ik de organisatie bedanken voor weer een geslaagd kampioenschap, echter ik spreek de wens uit, dat er de komende jaren meer leden zich zullen aanmelden om met deze clubactiviteit mee te doen.

Is getekend, de nieuwe clubkampioen.

Leo Scholte

p.s. Kijk ook nog even naar de uitgebreide foto-rapportage bij de albums.

clubkampioenen2019


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022