donderdag, 25 juli 2019 15:16

Uitnodiging maandtoernooi op vrijdagmiddag 2 augustus 2019

Terwijl de golfijzers nog bijna krom trekken van de extreme hitte, wordt achter de schermen al weer gedacht aan het komende maandtoernooi. Steeds zijn we altijd wel goed voorbereid, maar voor wat betreft het weer blijft het altijd afwachten. Een drinkpauze was er altijd al en het verplicht dragen van een golf-cap is zo te regelen. 

Weer of geen weer, "it giet oan" ofwel het maandtoernooi gaat door. Het wordt ongetwijfeld weer reuze gezellig en een stukje strijd mag natuurlijk ook niet ontbreken. Zoals te doen gebruikelijk wordt gespeeld op basis van stableford-telling en worden de scorekaarten ingevoerd in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.

Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 1 augustus om 12.00 uur in het golfclubhuis of via OGS. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, dan kunt u zich in uiterste nood ook aanmelden per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan.

golfcom3

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022