maandag, 15 juli 2019 13:48

ZondagMiddagCompetitie voortvarend van start

Afgelopen zondag ging de Zomercompetitie van start. Prima golfweertje, dus alle 20 deelnemers hadden er zin in. Na een kopje koffie en de briefing sloeg men om half 2 af. Omdat alles vlot verliep zaten we al om 3 uur op ons eigen terras  aan een biertje/wijntje/frisje en volgde om kwart over drie de uitslag: bij de mannen was Gerard Laas de "champ" met maar liefst 23 STB's. Flightgenote Anja Hoogenkamp trok zich kennelijk aan dit niveau op, want zij bleek de beste dame met 19 STB's. Beiden mochten een prijsje uitzoeken. Nieuw was dat een geslagen birdie niet alleen een eervolle vermelding scoorde maar tevens een Birdieballetje! Naast winnaar Gerard bleek ook Harry Woerde met zo'n trofeetje naar huis te mogen.

Er was nog wel even wat consternatie bij de telling, want de organisatie had nog wat oude kaarten gevonden en gedacht die dan maar op te maken. Echter zonder rekening te houden met de nieuwe stroke-index. Uiteraard hield de uitslagcomputer daar wél rekening mee! 
Het bleef nog even bar gezellig, er kwam nog een kaasje/worstje langs en om een uur of 5 kon het enthousiaste barpersoneel (9x dank weer Annemiek en Harry) de boel afsluiten.
We zien jullie allen volgende week terug en voor de thuisblijvers: jullie kunnen nog 4 x meedoen, dus zelfs nog gaan voor de eindprijs. Inschrijven tot donderdag via OGS. En: u hóeft niet alle 4 keren mee te doen, een enkele keer mag ook. Er kunnen er nog zo'n stuk of 10 bij.

Uw verslaggever voor een dag Peter Staats

zmc1


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022