vrijdag, 28 juni 2019 10:17

Uitnodiging maandtoernooi op vrijdagmiddag 5 juli 2019

Op de golfbanen elders wordt men gedurend het gehele jaar wel eens geconfronteerd met het nodige  onderhoud en tijdens de winter liggen de greens er veelal uit en dan kan alleen op tijdelijke wintergreens worden gespeeld. Bij Golfbaan Ter Specke is dit niet aan de orde en wordt het noodzakelijk onderhoud stapsgewijs uitgevoerd en is de baan vanaf eind mei tot begin juli niet-Qualifying. Vanaf donderdag 4 juli zijn daarom alle holes weer beschikbaar, liggen de fairways er weer perfect bij, heeft onze onderhoudsploeg ook het groot onderhoud van de greens afgerond en last but not least kunnen we op vrijdagmiddag 5 juli het maandtoernooi weer in volle omvang gaan spelen.

Zoals bekend zal dan ook blijken in hoeverre de extra slagen, welke men inmiddels meekrijgt, ook het effect zal hebben op het verlagen van de handicap. Voorop blijft echter wel staan dat de gezelligheid hoogtij blijft vieren.   Zoals te doen gebruikelijk wordt gespeeld op basis van stableford-telling en worden de scorekaarten ingevoerd in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.

Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 4 juli om 12.00 uur in het golfclubhuis of via OGS. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, dan kunt u zich in uiterste nood ook aanmelden per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan.

golfchip


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022