donderdag, 06 juni 2019 11:04

Uitnodiging golftoernooi voor beginners op zondagmiddag 23 juni 2019

Op initiatief van onze golfleraar Leendert de Goeij wordt er op zondagmiddag 23 juni een gezellig golftoernooi georganiseerd voor de beginners in het golfen. We denken dan niet alleen aan hen die na het volgen van de nodige lessen net geslaagd zijn voor hun baanpermissie, maar zeker ook aan golfers die nu nog een handicap hebben van 43 tot 54. De opzet van de middag is bedoeld om niet alleen het golfspelletje meer onder de knie te krijgen, maar ook om de onderlinge kontakten te versterken.

Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er tijdens de borrel ook nog een bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50. Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 20 juni op de lijst in het clubhuis of anders via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op zondagmiddag 23 juni zelf bent u dan van harte welkom vanaf 13.00 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 14.00 uur van start te kunnen gaan.

beginnerscollage


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022