img 0647

De golfleraar van Golfbaan Ter Specke is Leendert de Goeij. De inwoner van Oegstgeest is gekwalificeerd golfleraar, aangesloten bij de DGTF, terwijl hij ook zijn CIOS-opleiding heeft afgerond. Als ex-profvoetballer bij Sparta, Telstar, Go Ahead Eagles en Sheffield United, is er een goede verbinding als het gaat om de belangen van het voetbal en het golf binnen FC Lisse.

Vanaf 1985 verzorgt hij golflessen (privé en groepen) op diverse locaties in Nederland. Daarnaast organiseert hij regelmatig clinics voor bedrijven. Leendert staat samen met de vier oprichters aan de basis van Golfbaan Ter Specke en speelt ook een grote rol als het gaat om het steeds meer verbeteren en ook onderhouden van de faciliteiten.

Als golfleraar kan hij worden omschreven als niet alleen terzake kundig, maar vooral ook als zeer inspirerend, hetgeen inmiddels heeft geleid tot vele leerling-golfers welke na zijn lessen het GVB hebben behaald.

U kunt hem benaderen via 06-55140583 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022