De hoofdpro

De golfleraar van Golfbaan Ter Specke is Leendert de Goeij. De inwoner van Oegstgeest is gekwalificeerd golfleraar, aangesloten bij de DGTF, terwijl hij ook zijn CIOS-opleiding heeft afgerond. Als ex-profvoetballer bij Sparta, Telstar, Go Ahead Eagles en Sheffield United, is er een goede verbinding als het gaat om de belangen van het voetbal en het golf binnen FC Lisse.

Vanaf 1985 verzorgt hij golflessen (privé en groepen) op diverse locaties in Nederland. Daarnaast organiseert hij regelmatig clinics voor bedrijven. Leendert staat samen met de vier oprichters aan de basis van Golfbaan Ter Specke en speelt ook een grote rol als het gaat om het steeds meer verbeteren en ook onderhouden van de faciliteiten.

Als golfleraar kan hij worden omschreven als niet alleen terzake kundig, maar vooral ook als zeer inspirerend, hetgeen inmiddels heeft geleid tot vele leerling-golfers welke na zijn lessen de baanpermissie en aansluitend hun eerste handicap hebben behaald.

U kunt hem benaderen via 06-55140583 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De part-time pro's

Wij, Ralph Staal en Arjan Stokman, zijn vanaf nu (november 2020) beschikbaar voor lessen op Golfbaan Ter Specke.
Nieuw bij Ter Specke, maar inmiddels al jaren actief als golfprofessionals in de regio, respectievelijk sinds 2000 en 2011.
Beide zijn we PGA gekwalificeerd.

Ralph is 44 jaar en woont in Oegstgeest en is al tientallen jaren actief in de golfwereld. Begonnen in 1986 behoorde hij al snel tot de top van de Nederlandse jeugd in die tijd. Zo maakte hij enkele tientallen jaren deel uit van de NGF selectie.
Ook heeft hij een tijdje meegedraaid als caddie van de Nederlandse toppers Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen.

Arjan is 35 jaar, woonachtig in Haarlem en is op zijn 15e begonnen met deze mooie sport. Naast het lesgeven, wat hij met veel plezier doet, speelt hij ook graag zelf nog wedstrijden van het PGA Holland circuit. Zijn beste prestatie tot nu toe is het tweemaal winnen van het NK Foursome.

We kijken er naar uit om jullie te ontmoeten op Ter Specke en wilt u beginnen met golf of kunt u hulp gebruiken bij uw golfspel, schroom niet om contact op te nemen door te bellen of whatsappen.

In eerste instantie zal Ralph voornamelijk op maandagochtend beschikbaar zijn en Arjan op woensdagochtend. Kunt u niet op deze dagen, dan kunnen we in overleg een afspraak maken op een andere dag.

Ralph Staal: 0624812510

Arjan Stokman: 0648056323

Golfpros

 

 

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022