woensdag, 17 augustus 2022 10:47

CLUBKAMPIOENSCHAP STROKEPLAY DAMES EN HEREN  Zondag 11 en 18 september 2022

De inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met een actuele EGA-handicap. Er kan alleen ingeschreven worden via E-Golf 4U.  Inschrijving is open vanaf 19 augustus a.s. en sluit op donderdag 8 september 18.00 uur. Er zijn geen inschrijfkosten verbonden aan dit kampioenschap.

Het kampioenschap start zondag 11 september met een kwalificatiewedstrijd over 9 holes (indeling dames en heren apart). De wedstrijdvorm is Bruto-Strokeplay zonder handicapverrekening. De 18 best geklasseerde heren plaatsen zich voor de finalewedstrijd over 9 holes op zondag 18 september. Bij de dames wordt afhankelijk van de inschrijvingen nader bepaald hoeveel dames de finale spelen.

Voor de finalewedstrijd worden de flights opnieuw ingedeeld, dames en heren apart (om en om) en de beste scores van de kwalificatiewedstrijd starten in de laatste flight. De winnaar van het clubkampioenschap is zowel bij de heren als bij de dames, de speler/speelster met het minst aantal (bruto) slagen over de totaal 18 holes van kwalificatie en finale. Elke flight van 3 personen start vanaf de tee van hole 1 op basis van een startlijst met starttijden. De indeling (startlijst) van de kwalificatiewedstrijd wordt uiterlijk op 10 september per email verzonden aan de deelnemers en gepubliceerd op de website. Indeling en startlijst van de finale worden uiterlijk op 17 september via  E-Golf 4U gepubliceerd en verzonden.    

Voorlopig programma:  Zondag 11 september: Kwalificatiewedstrijd: Vanaf 09.00 uur Driving-range open en melden bij het wedstrijdsecretariaat. Om 10.00 uur start van de 1e flight op hole 1 en iedere volgende flight om de 10 minuten. Zondag 18 september: Finalewedstrijd: Vanaf 10.00 uur Driving-range open en melden bij het wedstrijdsecretariaat.    Om 11.00 uur start van de 1e flight met een verwacht einde van het kampioenschap om ca.15.30 uur inclusief een eventuele play-off.Om 16.00 uur Prijsuitreiking en huldiging Clubkampioenen.

De Toernooicommissie

Golfcollageclubkampioen

 


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022