donderdag, 19 mei 2022 09:40

Groot verdriet bij onze golfleden

Overlijden Lodewijk Lacourt

Wij ontvingen het bericht dat op 3 mei jongstleden op 71 jarige leeftijd ons lid Lodewijk Lacourt uit Leiden is overleden.

Lodewijk was één van onze leden van het eerste uur en heeft de golfkneepjes op onze baan van Leendert de Goeij geleerd. Daarnaast is Lodewijk ook nog enige tijd actief geweest als marshal. Vanwege zijn afnemende gezondheid was Lodewijk de laatste tijd niet vaak meer op onze club aanwezig. Hij sloeg een mandje ballen weg op de driving range en liep, vaak solo, een paar holes.

Onze ledenadministrateur Gert Pettinga heeft niet zo lang geleden nog telefonisch contact gehad met Lodewijk. Uit dat telefoongesprek bleek toen al dat het hard berg afwaarts ging met de gezondheid.

Wij wensen zijn vrouw Tineke, kinderen en kleinkinderen sterkte met het verwerken van dit verlies.

Overlijden van Joke Righarts

Op maandag 16 mei is Joke Righarts, vrouw van ons golflid Ton Righarts, overleden.
Toen Joke enkele jaren geleden met een groepje tennissers de golfclubs oppakte, was niet te voorzien dat zij ziek zou worden. Enthousiast begon zij aan de nieuwe sport. Wel even wennen, maar balgevoel te over als je op de tennisbaan een goede bal kan slaan. Zo ook bij Joke. Gezellig meedoen met het maandtoernooi en de nazit.

Maar toen kwam corona en werd Joke ook ziek. De opbouw van het leren golfen werd wreed verstoord. Helaas heeft Joke het afgelopen jaar slechts een enkele keer nog de golfclub kunnen vasthouden.
Wij kennen Joke als een sportieve, enthousiaste en kunstzinnige vrouw. Zie de rouwkaart in het clubhuis die Joke zelf gemaakt heeft. Joke boetseerde, bezocht concerten, mocht graag kaarten met haar vrienden. Joke hield van gezelligheid.

Wij wensen Ton, kinderen en kleinkind heel veel sterkte de komende tijd. Het gemis zal groot zijn.

Bestuur Golfclub Ter Specke.

golfoverlijden


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022