zondag, 04 juli 2021 17:52

ZondagMiddagCompetitie 2021

De Toernooicommissie organiseert op de zondagen 18-25 juli en 1-8-15 augustus 2021 een: ZondagMiddagCompetitie

De competitie start op zondag 18 juli 2021 gedurende vijf aaneengesloten zondagmiddagen, de laatste competitiedag en tevens prijsuitreiking is op zondag 15 augustus.  

De wedstrijdvorm is “Strokeplay” met Stableford berekening, men behoort 4-Qkaarten ingevoerd te hebben voor de wedstrijd (zie wedstrijdreglement) om mee te doen voor de klassering. Wie minstens 3x meedoet, wordt automatisch geplaatst in het eindklassement; speelt men alle 5 wedstrijden dan telt de laagste dag-score niet mee voor het klassement.

De inschrijving vindt vanaf nu plaats op de Website via E-Golf 4U en u kunt zich gelijk voor vijf weken inschrijven, minder is ook mogelijk.                                                 Maximale inschrijving is 36 daarna komt u op de reservelijst.

Inschrijving sluit steeds de donderdag om 12.00 uur voorafgaande aan de speelzondag. Inschrijving staat open voor leden van de golfclub Ter Specke met een actuele EGA-handicap. Introducés zijn welkom mits daar plaats voor is, de wedstrijdleiding beslist hierover. De startlijst wordt uiterlijk de zaterdag voor de speelzondag op de Website via E-Golf 4U gepubliceerd en verzonden.

Kosten voor deelname bedragen 3 euro p.p. per desbetreffende wedstrijd te voldoen bij aanmelding per pin.

Op de zondagmiddag zelf bent u welkom vanaf 12.30 -13.15 uur na een korte briefing zal de wedstrijd om 13.30 uur via een “Shotgun” van start gaan. De Driving-range is eveneens open vanaf 12.30 uur. Consumpties moeten per pin betaald worden.                                                                                              

De toernooicommissie   

golfcollagebijzonder                                                         


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022