vrijdag, 29 november 2019 17:12

Uitnodiging maandtoernooi vrijdagmiddag 6 december

E-mailadressen en Spam
Wanneer u voor de eerste keer een e-mail ontvangt van een nieuw adres, komt het wel eens voor dat de virusscanner van uw PC deze e-mail als onbekend of ongewenst aangemerkt en daarom direct verwijderd of in uw spam-box opslaat.                                                             In de afgelopen periode is uit praktische overwegingen het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komen te vervallen en zijn de volgende adressen aangemaakt voor de verschillende commissies binnen onze golfvereniging: secretariaat@, ledenadministratie@, toernooicommissie@, regelcommissie@, onderhoudscommissie@ en pr@golfbaanterspecke.nl 
Nu de contributie-nota's zijn verzonden via het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is bij enkele leden vastgesteld dat de e-mail als zijnde afkomstig van een "onbekend" adres direct is verwijderd.
Bij deze daarom het dringende verzoek om bij het niet hebben ontvangen van de contributie-nota uw spam-box te controleren en contact op te nemen met onze ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Uitnodiging maandtoernooi vrijdag 6 december                                                                                                                                           Alhoewel we best wel mogen spreken van een kwakkelend najaar, wordt er toch nog steeds volop gegolfd op Golfbaan Ter Specke. De weergoden zijn ons immers welgezind door net op de dagen van de dinsdaginloop en het maandtoernooi al hun medewerking te verlenen en naar het zich laat aanzien zal dit zeker ook gelden voor het winterballen-golftoernooi van a.s. zondag.  Reden genoeg om ook weer met een positieve instelling ons te gaan voorbereiden op het komende maandtoernooi op vrijdagmiddag 6 december. Alhoewel de diehards nog blijven ladderen, is dit maandtoernooi voor de meeste golfers immers toch een mooie afsluiting van het golfjaar 2019. 

Het toernooi wordt weer gespeeld op basis van stablefordtelling met verwerking van de scorekaarten in het OGS-systeem om de handicap te registreren. Bij binnenkomst ontvangt men koffie of thee met koek en tijdens de wedstrijd kunt u genieten van een toepasselijk hapje en drankje. Na afloop is er weer de borrel met de bittergarnituur. Voor dit alles inclusief de prijzen is het inleggeld bepaald op € 7,50 voor leden en € 12,50 voor niet-leden.

Als uiterste tijdstip van inschrijven geldt donderdag 5 december om 12.00 uur in het golfclubhuis of via OGS. Mocht dit om wat voor reden niet lukken, dan kunt u zich in uiterste nood ook aanmelden per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Op de wedstrijddag zelf bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur om na de briefing via een "shotgun" zo rond 13.30 uur van start te kunnen gaan.

wintergolf10


Copyright Golfclub Ter Specke © 2017 - 2022