vrijdag 21 september 2012 09:56

Dinsdagochtendspelers weer naar Zandvoort

Al weer voor de vierde keer werd door de dinsdagochtendspelers een wedstrijdje gespeeld op de linksbaan van Open Golf Zandvoort. Liefst 36 personen hadden zich ingeschreven voor dit evenement. In eerste instantie zag het er nog naar uit dat, gezien de weersomstandigheden, de wedstrijd niet zou kunnen doorgaan.

dinsdag 07 augustus 2012 08:20

We gaan naar Zandvoort enz.

Eerder dan verwacht gaan we weer “buiten de deur “ golfen en wel op de, voor de meesten onder ons, bekende baan in Zandvoort. Met Open Golf Zandvoort is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 18 september vanaf 09.30 uur komen spelen. De kosten bedragen net als de vorige keer €35,- p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie + cake bij binnenkomst, 3 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje energiedrank,  greenfee en lunch.

maandag 06 augustus 2012 12:04

Handicap toernooi

Het wordt bijna eentonig maar ook nu weer werd onder bijna tropische weersomstandigheden met een temperatuurtje rond de 23 graden, dus ideaal golfweer, gespeeld. Met een opkomst van 36 deelnemers zat het toernooi weer vol. In zijn welkomstwoord heette Leendert enige nieuwe leden van harte welkom en wenste hen veel speelplezier bij onze golfclub en sprak de wens uit hen vaak op de maandelijkse toernooien te mogen begroeten. Hierna werden de flights ingedeeld en deelde Leendert mee dat op dit toernooi strokeplay/stableford met handicapverrekening zou worden gespeeld. 

Kon de bbq in juni niet doorgaan, omdat de weergoden ons wat minder gunstig gestemd waren, maakten ze dit keer geen schijn van kans om ons dwars te zitten. Leek het er in de ochtenduren nog op dat ze ook dit keer het bekende roet in het eten zouden gooien, bleek rond het middaguur al gauw dat er geen vuiltje aan de lucht was om de bbq door te laten gaan. Zoals we ondertussen van hem gewend zijn heette Leendert, op de van hem bekende wijze, de deelnemers van harte welkom en bedankte het onderhoudsteam voor de prima staat waarin de baan verkeerde.

dinsdag 29 mei 2012 17:05

Dinsdagochtendspelers naar Zandvoort

Alweer voor de derde keer gingen de dinsdagochtendspelers naar de links baan van de “Open Golf Zandvoort”. Het grote aantal deelnemers  van 33 personen bewijst wel dat men graag deelneemt aan dit door Ben en Casper georganiseerde toernooi. Vanaf 09.30 uur werden de deelnemers door beide organisatoren ontvangen met een kop koffie en een gevulde koek.

donderdag 26 april 2012 14:34

Zandvoort 29 mei

Eerder dan verwacht moeten we, in verband met het bereiken van de maximale deelname van 36 personen, de inschrijving voor Zandvoort 29 mei sluiten.

donderdag 12 april 2012 13:05

Dinsdagochtendspelers naar Zandvoort

Evenals vorig jaar gaan we weer eens een keer “buiten de deur “ golfen en wel op de, voor de meesten onder ons, bekende baan in Zandvoort. Met Open Golf Zandvoort is de afspraak gemaakt dat we vanaf 10.30 uur komen spelen op dinsdag 29 mei. De kosten bedragen net als de vorige keer €35,- p.p. Bij dit bedrag is inbegrepen: koffie+cake bij binnenkomst, 3 consumpties (overige drankjes zijn voor eigen rekening), flesje energiedrank, greenfee en lunch. Ook nu wordt er een korting  gegeven volgens de volgende formule:  €1,- korting per gespeelde dinsdag.

maandag 27 maart 2017 20:11

Teek away

Onderstaand een herinnering "Wat te doen bij een tekenbeet"  

Nu de temperatuur weer gaat stijgen komen we in de natuur ook onze "vriend" de teek weer tegen, dus ook op de golfbanen loopt u de kans deze rakker tegen te komen. De beet van een teek kan een bacterie overbrengen die de ziekte van Lyme veroorzaakt. De afgelopen vijftien jaar nam het aantal mensen met de rode ringvormige uitslag toe. Het RIVM start een onderzoek naar hoe vaak de ziekte van Lyme vóórkomt, wat de ziektelast is en wat de risicofactoren zijn.

zaterdag 03 maart 2012 12:44

Lentetoernooi

U vraagt zich misschien af wat nu lente golftoernooi, want de lente begint toch pas op 21 maart maar niets is minder waar want de meteorologische lente begon op 1 maart en is de gekozen titel geheel op zijn plaats.

zondag 04 december 2011 09:09

Sinterklaastoernooi

Ook dit jaar vroeg men zich af zou de Sint wel komen

Want de wind waaide door de bomen, zelfs in het clubhuis waaide de wind

Maar ook dit jaar was de goedheiligman ons wederom goed gezind

Helaas kon hij zelf niet aanwezig zijn en stuurde daarom die andere kindervrind

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 9 van 12