zondag 09 maart 2014 11:43

GOLFTOERNOOI IN TEKEN VAN DE LENTE

Ditmaal voor het eerst een bijdrage van een golfer vanaf het eerste uur: Jan Daane.

Met de lentekriebels in ons lijf namen maar liefst 37 golfers deel aan het altijd zo populaire maandelijkse  golftoernooi. Met 13 graden werd het dubbel zo warm als de 6 a 7 graden die normaal zijn voor deze tijd van het jaar. Maart roert zijn staart was zeker niet van toepassing want het was een  prima golf weertje. 

zaterdag 15 februari 2014 14:26

Valentijnsdag golftoernooi

Deze keer een bijdrage van gastschrijfster Yvonne Allebes.

Fris en opgewekt kwamen er 22 deelnemers op “Valentijnsdag” bij elkaar om het snerttoernooi te gaan spelen.

Bij binnenkomst was er koffie/thee met koek, wie er goed heeft opgelet waren er koekjes in de vorm van een hart. Heel toepasselijk!!

donderdag 30 januari 2014 20:24

Snerttoernooi

We zouden het bijna vergeten, maar vrijdag 7 februari staat het maandelijkse toernooi wederom op de agenda. Alhoewel de weermannen en vrouwen laten weten dat het beslist nog geen winter gaat worden, is toch gekozen voor een “snerttoernooi” 

donderdag 17 oktober 2013 12:28

(Regen)toernooi Zeegersloot

Verslag Golftoenooi dinsdag 15 oktober Zeegersloot door Karel Zwetsloot.

Op weg naar Alphen aan den Rijn was het precies zo als de weersvoorspellers ons hadden beloofd: grijs maar droog en misschien een buitje aan het einde van de middag.

maandag 16 september 2013 20:15

Toernooi 13 september


De door Joke Korsuize gemaakte foto's van het maandtoernooi september staan in het fotoalbum.

zaterdag 03 augustus 2013 12:46

Long hot summer toernooi 2 augustus

Ditmaal een bijdrage van Karel Zwetsloot.

Een verkoelend toernooi

Het vrijdagtoernooi van 2 augustus gaat de boeken in als de warmste van alle vrijdag toernooien tot nu toe. Er was zelfs even sprake van dat de leiding, ditmaal wegens vakantie van Leendert, in handen van Casper en Harry, de boel zou afblazen. Ze waren gelukkig wijzer.

zaterdag 06 juli 2013 12:10

BBQ- toernooi 5 juli

Onderstaand het verslag van Leo Scholte.

Mij is op voorhand gevraagd een verslag te maken van het maandtoernooi waar ik mee ingestemd heb, terwijl ik naderhand dacht, goh ze hadden toch ook Hans Teeuwen kunnen vragen, maar ja het is niet anders.

Onderstaand mailtje ontving ik van Joke:

Hiermee wil ik dames en ook heren vragen om bij het maandtoernooi te komen helpen. De reden dat ik dit vraag is dat we tijdens vakantie en of ziekte van de vaste medewerksters toch over voldoende mensen kunnen beschikken. Bij voldoende aanmeldingen gaat het misschien om één keer per jaar.

maandag 10 juni 2013 14:12

Toernooi 7 juni

Ditmaal een verslag van onze razende reporter Harry Woerde.

Waarvoor dank.

Met een noordoostenbriesje en een temperatuur van 21 graden stonden 29 deelnemers aan de start.

Opperhoofd Leendert de Goeij had 3 damesflights en 6 herenflights samengesteld. Hans Teeuwen werd spontaan door één van de damesflights geadopteerd. De uitslag werd  bepaald op basis van de brutoscore. Op de deelnemerslijst ontbraken diverse namen van speelsters en spelers die in het verleden regelmatig in de prijzen waren gevallen dus een prima gelegenheid voor anderen om hun beste beentje of club voor te zetten en zo, via een prijs, hun golfoutfit uit te breiden.(Je weet wel: polo’s , caps, tasjes, onderhoudsmateriaal, handschoenen enzovoorts).

vrijdag 10 mei 2013 14:04

Toernooi Zeegersloot

Hierbij het verslag, ditmaal geschreven door Frits Rohling.

Op dinsdag 7 mei om 09.00 uur stromen de eerste deelnemers binnen in het restaurant van de golfclub Zeegersloot te Alphen aan den Rijn. De weersomstandigheden zien er gunstig uit, dus de stemming zit er al vroeg in.

De organisatoren Casper Jansen en Ben Kempkes hebben zich verschanst achter de inschrijftafel met voor zich de inschrijflijst en de scorekaarten.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 7 van 12