dinsdag 24 juni 2014 17:34

Nieuwe vlaggen

Naar aanleiding van het vernielen en verdwijnen van vlaggen heb ik de bedrijven HNDB MEDIA en MODA ITALIA nogmaals benaderd met de vraag of zij nog een keer genegen waren de vlaggen te bekostigen waarop ze weer volmondig ja zeiden. Waarvoor hartelijk dank.

woensdag 18 juni 2014 13:48

Golftrip naar Aparthotel Delden

U heeft waarschijnlijk de enthousiaste verhalen van clubleden over hun verblijf in het Aparthotel te Delden al gehoord. Om aan de vele vragen die ons bereikt hebben om eens een tripje naar Delden te organiseren hebben we contact opgenomen met het Aparthotel Delden en hebben voor u een, ons inziens,  uniek arrangement kunnen samenstellen. 

zondag 15 juni 2014 18:30

Nel's tripje naar Delden

Ons gewonnen golf arrangement in Delden

Het is dinsdag 10 juni, Henk en ik stappen in de auto en rijden met mega goede weersvooruitzichten richting Delden. Ook deze dag is het zo warm dat we hebben besloten vroeg te gaan rijden zodat we voor het warmste gedeelte van de dag in Delden zijn. Daar aangekomen worden we vriendelijk verwelkomd en is onze kamer zelfs al klaar voor gebruik.

zondag 08 juni 2014 14:26

Pinkstertoernooi

Deze maand een bijdrage van onze sportverslaggever Cor van der Zwet.

HET MAANDTOERNOOI IN HET PINKSTERWEEKEINDE

De weergoden hadden het al beloofd het zou een zonnige dag worden waarbij de temperatuur zomerse waarden zou bereiken. Dat was dan ook voor eenieder aanleiding om de tropenkleding tevoorschijn te halen en zich ook in te smeren met factor 50.

woensdag 21 mei 2014 07:58

Filevorming richting Zandvoort

Onderstaand verslag komt van onze correspondent Harry Woerde

 

Dinsdag 20 mei 2014 om 8.05 uur extra verkeersinformatie op radio 2 en radio 538:

Tussen Aerdenhout en Zandvoort langzaam rijdend verkeer in verband met stroom golfers vanuit de Bollenstreek naar een golfbaan in Zandvoort.

dinsdag 06 mei 2014 12:35

Wall of fame

Op maandag 5 mei is de door Wim van der Leeuw geschonken “Wall of Fame” - waarvoor hartelijk dank - in gebruik genomen. Wie of wat staat er op de schildjes?

Op de schildjes wordt het baanrecord bij de dames, baanrecord bij heren, hole in one en last but not least de winnaar van het jaarlijks terugkerende “snerttoernooi” vermeld.

zondag 04 mei 2014 07:47

Verslag vrijheidstoernooi 2 mei

Deze keer dan een verslag van mij, Lau Korsuize, wat een hele eer moet zijn omdat ik democratisch aangewezen ben. Gelukkig is het prachtig golfweer wat een enorme toename van spelers  tot gevolg had, donderdag nog 16 maar vrijdag ruim 40 spelers. Hier werd weer knap op ingespeeld door onze golfpro Leendert en niet te vergeten de catering.

donderdag 24 april 2014 12:50

Vrijheidstoernooi 2 mei

Op het moment van plaatsen van dit artikel hebben we het Koningsfeest nog voor de boeg, maar we richten ons alweer op het “Vrijheidstoernooi “ op vrijdagmiddag 2 mei  a.s. 

dinsdag 15 april 2014 12:26

We gaan naar Zandvoort enz.


We gaan weer eens “buiten de deur “ golfen en deze keer gaan we naar de, voor velen onder ons,  bekende baan in Zandvoort.  Met de Open Golf Zandvoort is de afspraak gemaakt dat we op dinsdag 20 mei vanaf 08.30 uur komen spelen. Waarom 20 mei en niet zoals de bedoeling was op 13 mei? Wel het antwoord is simpel op 13 mei spelen de dames van golfclub Sonderland hun ladiesday in de ochtend.

zaterdag 05 april 2014 14:08

Bubble toernooi 4 april

Ditmaal een bijdrage van onze gastschrijfster Nel Harte, waarvoor hartelijk dank.

Niet zonnig maar wel heerlijk weer om te gaan golfen, dit waren de gedachte van 45 sportieve golfers vandaag op Golfbaan Ter Specke. Na inschrijving en ontvangst met een overheerlijk kopje koffie met koek werd er rond 13.45 uur verzameld op de nieuwe hole 3. Onder het genot van een glaasje heerlijke bubbles is de nieuwe hole officieel geopend door Jos van Kesteren en zijn vrouw. Hierna werd er gestart met het toernooi.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 6 van 12