donderdag 15 januari 2015 11:31

Buitenlandse Q-kaarten toegestaan

Buitenlandse Q-kaarten toegestaan.

 


Vanaf 1 januari 2015 worden Q-kaarten gelopen in het buitenland toegestaan voor verhoging of verlaging van de handicap. De gelopen kaarten en de banen waarop gespeeld is moeten wel aan enkele voorwaarden voldoen.

dinsdag 21 oktober 2014 18:35

Regentoernooi Zandvoort

Verslag van het Golftoernooi op de Open Golf Zandvoort op 21 oktober 2014 door Jan Westein.

Als nieuw lid van de Ter Specke Golfclub is mij de eer te beurt gevallen om verslag uit te brengen van ons golftoernooi op de Open Zandvoort. Er werd van af half negen verzameld in het clubhuis in Zandvoort en de weergoden deden flink hun best om het de deelnemers naar de zin te maken. Met bakken kwam het water naar beneden en een vlucht naar binnen was voorlopig het verstandigste. 

maandag 06 oktober 2014 15:50

Haring en wittebrood toernooi

Beste golfers,

Vrijdag rond 13.00 meldden zich weer veel golfenthousiasten op Sportpark Ter Specke. Een aantal had moeite om hier te komen i.v.m. de afsluiting van de Westelijke Randweg. Hierdoor werd er door Leendert wat later de indeling van de flights bekend gemaakt. Op het sfeerterras was het goed vertoeven en kwam de reportage van TV-West veel ter sprake met de nodige commentaren. 

zondag 14 september 2014 07:32

Toernooi september

Onderstaand verslag is een bijdrage van Ank Scholte

  

Beste golfers

Op het vorige maandtoernooi werd mij gevraagd dit keer een verslag te schrijven dus ben ik in de pen gekropen niet als golfer maar uit hoofde van de barbezetting die ik samen met Yvonne, Marie en Sanne de kleindochter van de familie Korsuize deze middag verzorgd heb. Wij hadden de primeur om het nieuwe terras in te wijden en met succes. 

woensdag 10 september 2014 10:18

Dinsdagochtendgroep golft bij kasteel Keukenhof

De dinsdaggroep, voor één keer omgedoopt tot maandaggroep, kende 42 deelnemers. Dat ook zij, in een heerlijk septemberzonnetje, genoten hebben van het leuke parkoers rond het kasteel laat zich raden. 

dinsdag 09 september 2014 17:52

Impressie Ter Specke Keukenhof golftoernooi

Onderstaande impressie is ons toegezonden door Henk Koster.

Voor de volledige impressie (geluid aan) klik op onderstaande link.

vrijdag 29 augustus 2014 18:03

DORRY VEENHOF SLAAT HOLE IN ONE

Vanmiddag, vrijdag 29 augustus om 15.32 uur is er door Dorry Veenhof een hole in one geslagen op hole 4. Deze hole in one is de eerste in 2014 en zal binnenkort ook op de wall of fame te vinden zijn.  

zondag 17 augustus 2014 09:54

Uitstapje Aparthotel Delden

Onderstaand verslag is geschreven door Wim Ramakers.

Op weg naar onze bestemming, golfhotel Delden, zaten Lies en ik op ons gemak koffie te drinken in Apeldoorn. Terugkomend van een sanitaire stop zag ik dat Yvonne en Gerard bij ons waren aangeschoven. Gezellig pratend en koffiedrinkend bleek dat Gerard de buurt op zijn duimpje kent. Zelfs de boordcomputers van onze auto's gaven aan dat we rond half een in Delden zouden aankomen.

zondag 03 augustus 2014 13:37

Maandtoernooi augustus

Ditmaal een bijdrage van Rob v.d. Zwet.

Het stond als een ‘ Zomers maandtoernooi op vrijdag 1 augustus’ aangekondigd op de website.
En zomers was het, drukkend warm zelfs, maar dat weerhield 39 spelers er niet van om hiervoor, mét volledige uitrusting, maar wel veelal in korte broek naar Ter Specke te komen, om met elkaar uit te maken wie vandaag het beste rondje op de baan kon maken.

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 5 van 12