zaterdag 21 november 2015 15:58

Regelwijzigingen 2016

kgf 

Elke vier jaar, bij het verschijnen van het nieuwe regelboekje, wijzigen de R&A en de USGA enkele golfregels. De wijzigingen hebben tot doel de regels logischer en duidelijker te maken. In het nieuwe regelboekje, dat begin 2016 op papier en online verschijnt, staan alle wijzigingen apart vermeld. Aan de hand van deze brief nemen we de belangrijkste regelwijzigingen alvast met je door. Heb je na het lezen van deze uitleg toch nog vragen, raadpleeg dan de regelcommissie van je club of stuur een bericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

zondag 08 november 2015 13:48

Herfsttoernooi vrijdag 6 november 2015

Onderstaand verslag is geschreven door Joke Barens.

Het was weer een prachtige dag, de warmste 6 november sinds tijden en tijdens het toernooi geen druppeltje regen. Wegens afwezigheid van Leendert werden de honneurs waargenomen door Dick Faas alles verliep prima. 

zondag 18 oktober 2015 09:27

Lopen Q- kaart vanaf maandag 26 oktober

Beste golfer(ster),
 
nu de leden van onze Handicap -& Regelcommissie de benodigde cursussen met succes hebben afgerond en we ons verder hebben verdiept in de aangeschafte software, gaan we vanaf a.s. maandag van start met de mogelijkheid om op Golfbaan Ter Specke golfronden te lopen voor de handicapregistratie. Bijgaand is de procedure opgenomen, zoals deze dus vanaf a.s. maandag geldt voor het lopen van een zogaande Q-kaart.
 
Wij wensen u heel veel golfplezier,
 
Dick Faas
Harry Woerde
Casper Jansen
zaterdag 03 oktober 2015 14:57

Hutspottoernooi 2 oktober

Verslag van het maandtoernooi op 2 okt. 2015

Als nieuw lid van de Golfclub Ter Specke is mij gevraagd een stukje schrijven over het maandtoernooi van 2 okt. j.l.

Laat ik me even voorstellen;  Paul van der Salm getrouwd 3 kinderen en 1 kleinzoon,  woon (heerlijk rustig) aan de rand van Hillegom/Lisse

zondag 30 augustus 2015 08:15

Maandtoernooi september

Het maandtoernooi is in verband met het zondag 6 september te houden Ter Specke-Keukenhof golftoernooi verplaatst naar vrijdag 11 september. Aanmelden voor het maandtoernooi kan op de bekende manier: in ons clubhuis, per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch 0655140583 (Leendert de Goeij) 

donderdag 20 augustus 2015 10:28

Golftrip naar Aparthotel Delden

Onderstaand het verslag van Co

Op donderdag 13 augustus was het net als vorig jaar, om 12 uur verzamelen bij het Aparthotel in Delden, een rit van 180 km. We begonnen met koffie en krentenwegge. Om half twee startte de oefenronde om de 3 minuten (waarschijnlijk was die 3 een niet afgemaakte 8?).

donderdag 18 juni 2015 21:49

Golftrip naar Aparthotel Delden

Hallo allemaal,

U heeft waarschijnlijk de enthousiaste verhalen van clubleden over de trip vorig jaar naar het Aparthotel te Delden gehoord. Om aan de vele vragen die ons bereikt hebben om nog eens zo’n tripje naar Delden te organiseren hebben we contact opgenomen met het Aparthotel Delden en hebben weer een, onzes inziens, uniek arrangement kunnen samenstellen. 

Onderstaand het verslag geschreven door onze razende reporter Frits Rohling.

Met een “Ja hoor, daar gaan we weer” kon men zich vanaf 12 mei inschrijven voor een golftoernooi op de Open Golf Zandvoort op 16 juni 2015. Een golftoernooi dat ongeveer zes jaar geleden het leven zag toen een aantal dinsdagochtendgolfers een spaarpotje aanmaakten om daaruit een mooie golfdag op een van de omliggende golfbanen te organiseren en af te sluiten met een goede lunch.

zaterdag 06 juni 2015 15:04

BBQ toernooi juni

Onderstaand verslag geschreven door Jopie van den Bedum

Het was weer fijn 1e vrijdag in juni

Heerlijke zomerse dag om in de wei te spelen en dat was te merken aan de opkomst, 37 deelnemers die stonden te trappelen om te beginnen. Het terras was gezellig vol en voor de schaduw werd gezorgd door een gigantische parasol waardoor het grootste gedeelte fijn in de schaduw lag. Tijdens het rondje ballen zal de zon nog volop zijn werk doen en ons verwarmen.

donderdag 26 maart 2015 17:44

Aanleg nieuwe greens

Vandaag, 26 maart,is onder de bezielende leiding van Ton & Ton begonnen met het aanleggen van de nieuwe green 9. Het kostte een beetje inspanning maar het mag gezegd worden er ligt nu al een pracht van green. 

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 4 van 12