Op zondag 4 september wordt het 5e Ter Specke-Keukenhof golftoernooi gespeeld en speciaal voor deze dag is er door onze vrijwilligers een tijdelijke 9-holes golfbaan aangelegd in de directe omgeving van het kasteel.

dinsdag 03 mei 2016 18:42

Dinsdagochtendgolf op Liemeer

Bijgaand verslag is geschreven door Ben de Prie waarvoor dank.

Uitstapje Liemeer 3 mei 2016

Vandaag stond ons buiten de deur golfen op het programma. Een dag waar door velen van ons naar werd uitgekeken. In no time was de inschrijving dan ook compleet en moesten velen worden teleurgesteld. Deze keer bezochten wij Golf- en Countryclub Liemeer, een prachtige baan midden in de polder.

zondag 03 april 2016 15:50

Toernooi 1 april

Onderstaand verslag van het maandtoernooi is een bijdrage van Evelyn van der Sloot, waarvoor dank.

Op een mooie zonnige voorjaarsdag trokken 44 enthousiaste golfers de schoenen aan en speelden in 11 flights het toernooi over 11 holes. 

Het onderstaande verslag is geschreven door Simon Lagendijk, waarvoor dank.

Na een paar weken uitstel door het slechte weer was er dan eindelijk op donderdag 18 maart de primeur van een matchplay teamwedstrijd op Ter Specke tegen een andere club.

Zes leden van Ter Specke speelden vriendschappelijk tegen het NGF-team C4 van de Oegstgeester Golfclub. We volgden de wedstrijdregels zoals die gelden in de “NGF Compact competitie voor mixed teams”. 

dinsdag 15 maart 2016 19:17

Uitgesteld maandtoernooi maart

Het verslag van dit maandtoernooi is geschreven door Ellen Scholten, waarvoor dank.

Vrijdag 11 maart kon het uitgestelde winter toernooi plaatsvinden onder een strakblauwe hemel. Met bijna 50 leden genoten we op een zonovergoten mooie baan. Door de uitstekende leiding van Casper en Leendert werd eenieder in een uitdagende flight geplaatst. 

zaterdag 09 januari 2016 19:33

Nieuwjaarstoernooi 8 januari

Het verslag is deze keer geschreven door onze Pro Leendert de Goeij.

8 januari 2016 was het weer zover, het maandtoernooi met na het toernooi de nieuwjaarsreceptie. De voorspellingen aangaande het weer waren erg somber. Dit was waarschijnlijk ook de reden dat er op de dag voor het toernooi nog niet veel inschrijvingen waren.

maandag 07 december 2015 11:08

Sinterklaastoernooi 4 december

Onderstaand verslag is geschreven door Suzan Maddock

 

Op 4 december vond wederom het maandtoernooi plaats en gezien de datum stond dit in het teken van Sinterklaas. Na afloop bij de borrel werd mij door Dick op “vleiende wijze” gevraagd het verslag te schrijven en wie ben ik om dat dan te weigeren! Ik ben sinds september met veel plezier lid van Ter Specke en dit was mijn tweede toernooi.

donderdag 03 december 2015 19:38

Dames inloopmiddag

 

In de periode van donderdag 10 december 2015 t/m donderdag 24 maart 2016 zal de damesinloop van start gaan om 13:00 uur


maandag 30 november 2015 19:37

Breaking news

Gezien de weersverwachting voor 1 december is besloten de inloopochtend te annuleren, hiervoor in de plaats wordt er voor de vaste deelnemers aan het dinsdagochtend inlooptoernooi een regelbijeenkomst georganiseerd. Voor de overige leden zal binnenkort een bijeenkomst worden georganiseerd.

zaterdag 21 november 2015 15:58

Regelwijzigingen 2016

kgf 

Elke vier jaar, bij het verschijnen van het nieuwe regelboekje, wijzigen de R&A en de USGA enkele golfregels. De wijzigingen hebben tot doel de regels logischer en duidelijker te maken. In het nieuwe regelboekje, dat begin 2016 op papier en online verschijnt, staan alle wijzigingen apart vermeld. Aan de hand van deze brief nemen we de belangrijkste regelwijzigingen alvast met je door. Heb je na het lezen van deze uitleg toch nog vragen, raadpleeg dan de regelcommissie van je club of stuur een bericht aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>
Pagina 3 van 12